AcasăNewsAccident pe DN 7, in Alba: doua masini, implicate. Circulatia, intrerupta!

Accident pe DN 7, in Alba: doua masini, implicate. Circulatia, intrerupta!

Echipajele specializate in situatii de urgenta au fost solictate sa intervina, joi la amiaza, la locul in care a avut loc un accident de circulatie.

Doua autoturisme s-au lovit, in zona kilometrului 350 al drumului national 7, conform informatiilor facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic din cadrul IGPR.

Mai precis, accidentul a avut loc in zona localitatii Sibot. Conform presei locale, patru oameni ar fi avut de suferit de pe urma coliziunii rutiere.

La fata locului au intervenit echipaje ale Salvarii si ale Politiei. Conform aceleiasi surse, ca urmare a coliziunii, traficul rutier in zona respectiva a fost blocata, insa se spera ca, in jurul orei 16, autovehiculele sa poata relua parcursul in perimetrul respectiv.

Cauzele care au dus la producerea impacutlui nu sunt deocamdata cunoscute, dar ancheta politistilor va elucida aceasta chestiune, odata ce oamenii legii vor face masuratori si vor sta de vorba cu martorii si cu soferii celor doua masini implicate in coliziune.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger