AcasăNewsAccident pe DN 7: doua masini implicate si trafic rutier ingreunat

Accident pe DN 7: doua masini implicate si trafic rutier ingreunat

Ca urmare a unui eveniment rutier nedorit, produs marti dupa-amiaza, pe DN7, in judetul Valcea, soferii sunt informati ca pe drumul national respectiv se circula cu dificultate, in perimetrul ce leaga localitatile Calinesti si Tutulesti.

Impactul dintre cele doua autoturisme a avut loc loc in jurul orei 14. Momentan nu se stie daca exista victime in urma accidentului, insa la fata locului au ajuns, pe langa politisti si medicii de la ambulanta.

Conform Centrului Infotrafic, circulatia autoturismelor in zona in acre s-a produs accidentul a fost afectata, ca urmare a coliziunii rutiere, la aceasta ora autoturismele ruland pe un singur sens, alternativ.

Pe langa faptul ca supravegheaza circulatia, politistii ajunsi in zona in care s-a produs impactul vor face si masuratorile necesare anchetei menite sa stabileasca exact cum s-a produs accidentul. Potrivit sursei citate, una dintre masinile implicate a ajuns, din motive neclare inca, pe contrasens, lovind-o pe cealalta, care circula regulamentar.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger