AcasăNewsAccident pe DN 65, cu un autocar cu 35 de oameni la...

Accident pe DN 65, cu un autocar cu 35 de oameni la bord, doua camioane si un autoturism

A fost o adevarata desfasurare de forte, sambata in jurul pranzului, la locul unui accident cu urmari grave.

Un autocar, doua camioane si un autoturism au fost implicate in nedoritul eveniment rutier, in urma caruia s-a solicitat ajutorul cadrelor medicale argesene. Accidentul a avut loc pe DN 65, pe raza localitatii Lunca Corbului.

Mai multe ambulante, dar si echipaje de politie s-au indreptat catre locul indicat de catre apelantii numarului unic de urgenta. Din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Arges, intr0o interventie telefonica la Antena3, in autocarul implicat in accident, care plecase din Slatina catre Grecia, se aflau 35 de oameni. Cinci persoane au avut nevoie de ajutor medical, dar din pacate una a intrat in stop cardio-respirator. Cu toate ca s-a incercat resuscitarea sa, victima a decedat, a anuntat Madalina Epure. O alta persoana ranita in accident a fost dusa la spital, cu politraumatisme, in timp ce alte trei victime – care prezentau escoriatii – au primit ingrijiri chiar la locul accidentului.

Inca nu se stie ce anume a dus la producerea accidentului, insa e de precizat ca, urmare a coliziunii rutiere, circulatia masinilor in zona respectiva a fost afectata temporar.

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger