AcasăNewsAccident pe DN 5 București - Giurgiu: patru oameni răniți

Accident pe DN 5 București – Giurgiu: patru oameni răniți

Mai multe persoane au avut de suferit ca urmare a producerii unui accident rutier ce a avut loc vineri dimineață, în județul Giurgiu.

Din primele informații transmise de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, a fost vorba despre o coliziune între două autovehicule, soldată cu rănirea a patru persoane.

Accidentul, în zona localității giurgiuvene Frătești

Conform sursei citate, accidentul a avut loc pe DN 5 București – Giurgiu, în zona localității Frătești, din județul Giurgiu.

Ca urmare a producerii acestui nefericit eveniment rutier, circulația s-a desfășurat îngreunat, dirijat, oamenii legii estimând că traficul rutier se va relua în condiții normale după ora 08.00.

Nu se cunosc, deocamdată, detalii cu privire la cauzele care au dus la producerea acestui accident, dar, foarte probabil, toate aceste aspecte vor fi stabilite în curând, urma cercetărilor pe care le vor face polițiștii.

262 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Românii trăiesc tot mai greu din cauza scumpirilor. Oamenii stau în frig şi „fac foamea”

Guvernul pretinde că a căutat soluţii prin care să uşureze viaţa românilor, dar societatea o duce tot mai greu. Statistica nu minte, iar cifrele...

Angajaţii români care primesc mai mulţi bani, de la 1 ianuarie 2024. Majorarea intră direct pe card

Tichetele de masă nu reprezintă un beneficiu nou în România, fiind chiar unul cu vechime. Însă valoarea și popularitatea lor au crescut de la...