AcasăNewsAccident pe DN 23: cinci oameni au fost raniti

Accident pe DN 23: cinci oameni au fost raniti

UPDATE: Accidentul din zona Muchea s-a soldat cu cinci victime, desi initial se anuntase ca ar fi trei raniti. Conform Infotrafic, in urma impactului dintre cele doua autoturisme, produs pe DN 23, cinci oameni au avut de suferit. Trei dintre pasageri au rani grave, in timp ce alti doi s-au ales cu leziuni usoare. Cat priveste cauza producerii coliziunii, politistii iau in calcul varianta ca impactul sa se fi produs pe fondul oboselii la volan.

Medicii de la ambulanta si politistii braileni au fost solicitati sa intervina, marti la pranz, pe DN 23, in zona localitatii Muchea, unde a avut loc un accident rutier soldat cu trei victime.

Cele trei persoane au fost ranite dupa ce autoturismele in care se aflau s-au lovit, pe DN 23 Braila Focsani, potrivit Centrului Infotrafic. Medicii de la Salvare au ajuns in zona pentru a le acorda ajutor celor care au avut de suferit de pe urma impactului rutier.

In tot acest timp, politistii fac investigatii pentru a stabili cauzele care au dus la producerea coliziunii, dar si a celor acre se fac responsabili in acest caz. La acest moment, circulatia autovehiculelor in zona localitatii Muchea este blocata. Soferilor li se recomanda sa respecte indicatiile oamenilor legii aflati la fata locului, pentru a evita producerea unor noi evenimente rutiere nedorite.

Sursa foto: romedic.ro

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger