AcasăNewsAccident pe DN 1 -un autocar cu 21 de pasageri s-a rasturnat:...

Accident pe DN 1 -un autocar cu 21 de pasageri s-a rasturnat: sapte raniti!

Cei 21 de pasageri aflati intr-un autocar au trecut prin momente de spaima cumplita, dupa ce mijlocul de transport s-a rasturnat, pe DN1. Sapte dintre oamenii aflati la bord au avut nevoie de ajutorul medicilor.

La locul accidentului – localitatea sibiana Mohu – au intervenit de urgenta mai multe echipaje de la Ambulanta. Doctorii le-au acordat primele ingrijiri persoanelor care au avut de suferit de pe urma evenimentului rutier de luni dupa-amiaza. Printre victime se numara si un copil, precizeaza stiridesibiu.ro. Din informatiile diponibile pana la aceasta ora, doar o parte dintre raniti au fost preluati de salvari si dusi la spital, ceilalti refuzand transportul catre unitati medicale, dupa ce au primit tratament de la paramedici.

In zona in care s-a rasturnat autocarul au ajuns si echipaje de politie. Agentii de la Rutiera urmeaza sa faca cercetari la fata locului, pentru a stabili cauzele producerii acestui accident. Doua ipoteze sunt vehiculate in acest caz: fie viteza excesiva, fie o problema tehnica ar fi putut provoca accidentul in care a fost implicat autocarul care s-a rasturnat pe DN1.

Sursa foto: b1.ro

226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger