AcasăNewsAccident pe Centura Buzăului: şapte oameni au ajuns la spital!

Accident pe Centura Buzăului: şapte oameni au ajuns la spital!

ambulanta

„Drumul morţii” E85 a fost „scena” unui nou accident. În urma acestui eveniment rutier, şapte oameni au ajuns la spital. Au fost implicate două autoturisme.

Accidentul s-a petrecut la ieşirea din municipiul Buzău.

Cine a fost vinovat?

Conform IPJ Buzău, şoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare şi a acroşat un alt autovehicul de pe aceeaşi bandă de mers în care se aflau mai multe persoane ce urmau să ajungă la locul de muncă.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ploieşti către Buzău, un şofer de 51 de ani, din Bacău ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie de mers la volanul căruia se afla un conducător auto de 50 de ani, din Ulmeni”, a transmis IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal

Accidentul s-a soldat cu rănirea ambilor șoferi, dar și cu rănirea unei pasagere de 43 de ani, din Bacău, care se afla în mașina șoferului de 51 de ani.

În total, şapte persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ambilor şoferi, dar şi cu rănirea unei pasagere de 43 de ani, din Bacău care se afla în maşina şoferului de 51 de ani.

Totodată, din maşina conducătorului auto de 50 de ani, au fost răniţi alti 4 pasageri cu vârstele cuprinse între 54 de ani şi 50 de ani, toţi din comuna Ulmeni.

Cu toţii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, mai spune IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările.

author avatar
Andrei Ștefan