AcasăNewsUna dintre masinile implicate in accidentul de pe Calea Victoriei apartine SPP!

Una dintre masinile implicate in accidentul de pe Calea Victoriei apartine SPP!

UPDATE 15.10 – Una dintre masinile implicate in accidentul produs vineri, pe Calea Victoriei din Capitala, apartine Serviciului de Protectie si Paza (SPP), potrivit realitatea.net. Reprezentantii SPP au afirmat ca autoturismul Serviciului nu facea parte dintr-o coloana oficiala, soferul fiind supus la aceasta ora unor investigatii medicale.

Accident grav, vineri dimineata, pe Calea Victoriei din Bucuresti. Un pieton a fost ranit dupa ce doua masini s-au lovit puternic si au ajuns pe trotuar. Conducatorul uneia dintre masini a ajuns, de asemenea,  de urgenta la spital.

Victima accidentului a cazut o femeie care circula pe un trotuar din zona, potrivit realitatea.tv. Aceasta a fost spulberata de una dintre masinile ajunse pe artera pietonala, fiind ranita grav. Femeia a fost transpotatat de urgenta cu o ambulanta la spital. Si conducatorul autoturismului care circula regulamentar a ajuns la spital.

Incidentul din trafic s-a produs dupa ce soferul uneia dintre masini, un tanar de origine spaniola, s-a grabit sa plece de la semafor cu putin timp inainte de a se face verde. Autoturismul de teren a lovit o alta masina, care circula regulamentar, aceasta fiind proiectata pe trotuar.

622 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger