AcasăNewsAccident pe Bulevardul Ghencea: Un tramvai 41 a lovit o masina -...

Accident pe Bulevardul Ghencea: Un tramvai 41 a lovit o masina – 3 copii si un barbat, raniti

Accident, duminica dimineata, pe Bulevardul Ghencea din Capitala. Un tramvai al liniei 41 a lovit o masina in care se aflau patru persoane- un barbat si trei copii. In urma impactului, cei patru au fost raniti si au fost transportati la spital, iar circulatia in zona a fost blocata aproximativ o ora, pe sensul catre Casa Presei Libere.

 

(foto: ratb.stfp.net)

Accidentul in urma caruia un autoturism a fost lovit de un tramvai 41 a avut loc dimineata, in jurul orei 9.50 in apropiere de Stadionul Ghencea. In urma impactului, cele patru persoane aflate in masina – un barbat si trei copii – au fost ranite si au fost transportate de urgenta cu ambulanta la Spitalul Universitar din Capitala. Din primele informatii, starea ranitilor nu este grava, potrivit B1.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu, masina ar fi iesit din zona Stadionului Ghencea fara sa acorde prioritate tramvaiului. Vatmanul nu a mai putut evita coliziunea cu autoturismul.

In urma accidentului, traficul in zona a fost blocat circa o ora. Reprezentantul RATB a declarat ca, intre timp, au fost scoase pe traseu autobuze ale unei linii naveta care sa preia calatorii.

560 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger