AcasăNewsAccident pe Autostrada Soarelui - un mort si trei raniti

Accident pe Autostrada Soarelui – un mort si trei raniti

Mai multe masini de salvare si politie au putut fi observate, inca de la primele ore ale zilei, pe Autostrada Soarelui, in zona kilometrului 69 al sensului catre Bucuresti, unde a avut loc un grav accident de circulatie.

Din pacate, un barbat a murit in urma unei coliziuni violente dintre un autocar si un camion, iar alte trei persoane au fost ranite, avand nevoie de ingrijiri medicale de urgenta.

Traficul rutier a fost afectat mai multe ore de acest eveniment nedorit, care s-a produs la doar cateva zile de cand circulatia pe Autostrada Bucuresti Constanta fusese afectata de un accident ce a avut loc in a doua parte a zilei de duminica, moment in care multi turisti reveneau in Capitala, dupa un week-end petrecut la mare. In cazul de fata, trebuie spus ca traficul rutier in perimetrul respectiv a fost deviat, intr-o prima faza, pentru ca, in jurul orei 9.30, Centrul Infotrafic sa anunte ca nu mai sunt probleme la acest capitol si ca se circula in conditii normale.

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la cauzele producerii accidentului, insa politistii se vor ocupa sa stabileasca aceste aspecte.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger