AcasăNewsAccident pe A1, pe sensul catre Capitala. Elicopter in ajutorul unei victime

Accident pe A1, pe sensul catre Capitala. Elicopter in ajutorul unei victime

O coliziune auto violenta a dus la ranirea grava a cel putin unei persoane, in ajutorul caruia au intervenit cadrele medicale si, ulterior, a fost chemat si un elicopter, pentru transportarea cat mai rapid cu putinta a victimei la spital.

Accidentul a avut loc pe autostrada ce leaga Bucurestiul de Pitesti, mai exact, din cate anunta politistii, la kilometrul 26 al sensului spre Capitala. Din primele informatii primite de la fata locului, rezulta ca o masina ce rula pe A1 in jurul orei 15 a lovit din spate o platforma auto.

Traficul rutier in zona a fost afectat. Daca intr-o prima faza, din directia Centrului Infotrafic se preciza faptul ca masinile fusesera redirectionate pe bamda a doua, prima fiind blocata, in urma accidentului, ulterior anuntandu-se ca in zona se formasera coloane de autoturisme, ulterior politistii au anuntat ca, avand in vedere ca sitatia a impus prezenta elicopterului in zona, s-a decis devierea traficului pe urmatoarele rute: A1 km 30 – DJ401A Bolintin-Vale – Bolintin-Deal, cu iesire in autostrada A1 la km 23, dat si A1 km 30 – DJ401A Bolintin-Vale – Bolintin-Deal – DJ601 Bolintin-Deal – Ciorogarla, cu iesire in autostrada A1 la km 14.

sursa foto: Facebook

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger