AcasăNewsACCIDENT Pasaj Lujerului - RATB: Tramvaiele liniei 41 circulau la distanta mica,...

ACCIDENT Pasaj Lujerului – RATB: Tramvaiele liniei 41 circulau la distanta mica, vatmanii nu au putut evita coliziunea

Accident de tramvai in Pasajul Lujerului: Zeci de raniti (foto: realitatea.net)

ACCIDENT cu zeci de raniti, miercuri dimineata, in Pasajul Lujerului din Capitala. Purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu, a declarat ca un tramvai s-a defectat si a ramas blocat pe sina, iar vatmanii celorlalte trei tramvaie implicate in coliziune nemaiputand evita impactul, desi au actionat sistemele de franare, pe motiv ca distanta intre ele era foarte mica.

Accident de tramvai in Pasajul Lujerului: Zeci de raniti (foto: realitatea.net)

Raeceanu a explicat ca tramvaiele au stat la semafor si au intrat in Pasajul Lujerului, pe sensul de mers Drumul Taberei- Crangasi, la distante mici, lovind-ul pe rrimul dintre acestea, blocat pe sine. „Vatmanii celor trei tramvaie din spate au franat, dar distanta era foarte mica si impactul nu a putut fi evitat”, a precizat Raeceanu, la RealitateaTV. Dupa ce s-au lovit, doua dintre tramvaie au sarit de pe sine.

ACCIDENT in Pasajul Lujerului: Zeci de raniti dupa ce patru tramvaie ale liniei 41 s-au lovit!

Pana la aceasta ora bilantul ranitilor a ajuns la 37. Trei victime sunt in stare grava, avand lovituri la cap, a precizat coordonatorul SMURD Bogdan Oprita. Ranitii in accidentul din pasajul Lujerului din Capitala au fost transportate le Spitalele Floreasca, Universitar si Elias din Capitala. In accident a fost ranit si un copil.

1.084 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger