AcasăNewsAccident naval pe brațul Chilia: şalupă a Gărzii de Coastă, scufundată de...

Accident naval pe brațul Chilia: şalupă a Gărzii de Coastă, scufundată de o barjă ucraineană!

barja

O barjă ucraineană a scăpat de sub control și a lovit pontonul de pasageri și pe cel al Poliției de Frontieră din Chilia Veche. Din păcate, un polițist de frontieră a fost transportat la spital.

Barja ucraineană a lovit pontonul de pasageri, alte pontone mai mici (private) și pontonul Poliției de Frontieră, unde era, printre altele, și o ambarcațiune militară care a fost băgată efectiv sub ponton.

Navrom nu mai acostează la Chilia Veche

Navele de pasageri ale Navrom nu mai acostează la Chilia Veche până la finalizarea expertizei privind starea pontonului. Reprezentanții Gărzii de Coastă au confirmat incidentul naval, care s-a produs la kilometrul fluvial 45.

Un convoi format dintr-un împingător și o barjă a avariat un ponton al poliției de Frontieră Române și un ponton al unei societăți comerciale. Un polițist de frontieră care se afla la bordul pontonului a suferit leziuni minore și a fost transferat la Spitalul Județean Tulcea.

Cercetările sunt continuate de Căpitănia Tulcea. Ambarcațiunea a ajuns sub ponton și s-a răsturnat”, conform unui comunicat de la Garda de Coastă.

author avatar
Andrei Ștefan
765 afisari

6 COMENTARII

  1. Raketii is prea ocupati cu contrabanda ca sa mai observe si politia de frontiera, trec direct peste ei.

  2. Ha ha ha, bai ciukanezule obez, gtas si umflat, nazistii aia ukro-na-zi au facut faza asta numai asa, sa va arate cine e seful in Delta Dunarii !! Vezi, bai maciuca, data viitoare, nazistii aia betivani si criminali o sa iti puna niste grenade la viloaiele tale de neam prost, asa ca atentie ce msicari bruste faci prin zona !! ha ha ha 🙂 Bai ciukanezule umflat, atentie, comanda la mine: Drepti, Culcat, Drepti, Culcat !!

  3. UCRAINIENI AU FACUT SCOALA DE MARINA PE TANCURI ASA CA AVETI GRIJA PE UNDE VA LASATI SALUPELE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger