AcasăNewsAccident naval la Tulcea. Un bac de transport persoane, lovit ...

Accident naval la Tulcea. Un bac de transport persoane, lovit

(foto: stp-tulcea.ro)

Accident grav la Tulcea. O salupa a lovit, vineri, un bac ce transporta persoane. In urma impactului doi oameni au fost raniti.

(foto: stp-tulcea.ro)

Accidentul naval s-a produs in urma cu scurt timp la Tulcea. Un bac ce asigura transportul de persoane de pe un mal al Dunarii catre celalalt, a fost lovit de o salupa. Pana la aceasta ora nu se cunoaste exat numarul pasagerilor aflati pe bac. Se stie, insa, ca, in urma accidentului, doi oameni au fost raniti, potrivit rtv.net.

Starea unuia dintre ranitii de la Tulcea este grava, ambele victime fiind transportate de urgenta la spital. Din primele informatii, cauza producerii accidentului de vineri este neacordarea de prioritate de catre conducatorul salupei care a lovit bacul. „Din informatiile de la fata locului se pare ca o salupa nu a acordat prioritate de trece unui bac”, a declarat Daniela Condrea, reprezentant al IPJ Tulcea.

Accidentul naval de vineri este cercetat de capitania portului Tulcea si biroul transporturi navale, a precizat Condrea. Cu o zi inainte de producerea acestui accident, autoritatile anuntau ca, din cauza vremii foarte calde, nivelul Dunarii a scazut, acest lucru afectand circulatia navelor. Mai mult, cum nu se asteapta o racorire semificativa a vremii si nici precipitatii semnificative, specialistii nu se asteapta ca situatia pe Dunare sa se imbunatateasca in zilele urmatoare.

1.048 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger