AcasăNewsAccident la Sibiu. Salvatorii au intervenit de urgență, doi oameni au fost...

Accident la Sibiu. Salvatorii au intervenit de urgență, doi oameni au fost duși la spital

Accident la Sibiu. Salvatorii au intervenit de urgență, doi oameni au fost duși la spital (sursa foto: Facebook)

Început de zi cu emoții pentru doi oameni, care au avut de suferit de pe urma unui accident rutier ce a avut loc la Sibiu, luni dimineață.

Alertați despre producerea unui accident pe şoseaua Alba Iulia, din oraș, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu s-au îndreptat de urgență către zona unde se anunțase că două autoturisme s-au lovit.

Doi oameni au ajuns în atenția cadrelor medicale, fiind ulterior duse la spital, pentru mai multe investigații. ”La faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane, un bărbat şi o femeie, conştienţi, care au fost transportaţi la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare”, din câte au anunțat reprezentanții ISU Sibiu, citați de realitatea.net.

Accident și în apropiere de Afumați

Din păcate, ulterior producerii acestui accident s-a aflat că un alt eveniment rutier s-a produs, de această dată, pe DN2 București-Urziceni. Și anume în apropierea localității Afumați, din județul Ilfov.

Conform primelor informații făcute publice de către oficialii Centrului Infotrafic al Poliției Române, ”conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a impactat stâlpii delimitatori mediani”. Despre șoferul autovehiculului s-a anunțat – din direcția aceleiași surse – că a fost rănit grav și că a primit primele îngrijiri medicale la locul accidentului.

63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger