AcasăNewsAccident la o cariera din Gorj. Un barbat de 49 de ani...

Accident la o cariera din Gorj. Un barbat de 49 de ani a murit

Inca o drama in subteran indoliaza o familie. 

Un om in varsta de 49 de ani, lacatus de meserie, a pierit, in aceasta prima zi a saptamanii, in urma unui accident de munca.

Incidentul dramatic a avut loc in jurul orei 6 dimineata, la Cariera Pesteana. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea barbatului, traumatismele suferite la un picior fiindu-i fatale. „In timp ce executa lucrari de comutare de la circuitul de steril la circuitul de carbune, lucratorul s-a pozitionat in zona tamburului unui troliu, cablul acestuia prinzandu-i piciorul. Leziunile survenite au provocat decesul angajatului. Instructajul de protectie a muncii fusese efectuat, fisa de instruire a salariatului fiind semnata”, din cate au transmis reprezentantii Complexului Energetic Oltenia, intr-un comunicat din care aflam si ca victima cumplitului episod avea aproape trei decenii de vechime in munca.

Accidentul urmeaza sa fie analizat de catre reprezentantii legii, in vederea elucidatii cauzelor exacte care au dus la moartea muncitorului. Totodata, in aceeasi directie se fac si verificari interne, la nivelul Complexului Energetic Oltenia.

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger