AcasăNewsUPDATE. Accident la mina Uricani: doi oameni căutați sub tone de moloz...

UPDATE. Accident la mina Uricani: doi oameni căutați sub tone de moloz (FOTO, VIDEO)

Un accident produs miercuri a alertat autoritățile hunedorene, care au intervenit la exploatarea minieră Uricani, unde, din primele informații, s-a prăbușit un turn de extracție.

 

UPDATE: Salvatorii de la ISU Hunedoara – pompieri și cadre medicale – au intervenit la Uricani.

„Tone de moloz s-au surpat peste o autobasculantă în care se aflau 2 muncitori care lucrau la ecologizarea minei ei fiind surprinşi sub dărâmături. (…) Cu ajutorul echipamentelor aflate în dotarea containerului multi-risc vor fi tăiate şi îndepărtate elementele de dărâmătură. Concomitent, cu buldozere şi excavatoare aflate in dotarea Exploatării miniere şi a Primăriei Uricani, sunt efectuate acţiuni de îndepărtare a materialelor de construcţie”, precizează reprezentanții ISU.


Cele două persoane care se pare că lucrau cu un utilaj de mare tonaj, la suprafața minei, au fost surprinse de prăbușirea turnului respectiv, temerile fiind că au fost acoperite de cantități mari de moloz. Nu se poate ști deocamdată cât vor dura operațiunile de salvare, date fiind condițiile în care se desfășoară căutările, mai exact cantitatea mare de bucăți de elemente de construcție prăbușite.

sursa foto, video: ISU Hunedoara

author avatar
Cristina Stefan
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger