AcasăNewsAccident la iesirea din Capitala: sase oameni au fost raniti, dupa ce...

Accident la iesirea din Capitala: sase oameni au fost raniti, dupa ce trei masini s-au lovit

Mai multe masini de ambulante, de politie, dar si una de la descarcerare au ajuns, de urgenta, duminica dimineata, la locul unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme.

Sase persoane au avut de suferit de pe urma coliziunii celor trei autovehicule, una dintre victime avand nevoie ca specialistii de la descarcerare sa o ajute sa fie scoasa dintre fiarele uneia dintre maisnile avariate in urma impactului produs in zona Podului Straulesti, mai exact la iesirea din Bucuresti. Medicii de la ambulanta ii vor evalua pe raniti la fata locului, pentru a le acorda primul-ajutor. Momentan nu se cunosc detalii despre starea victimelor si nici cate dintre ele vor ajunge la spital.

Din cate a precizat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere din Capitala, intr-o scurta interventie telefonica in direct la B 1 TV, accidentul s-ar fi produs dupa ce una dintre masini a pierdut controlul directiei, ajungand pe contrasens si lovind celelalte doua autoturisme. Cauzele exacte ale producerii impactului vor fi stabilite, insa, in urma unei anchete- ce include masuratori la fata locului, dar si discutii cu martorii.

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger