AcasăNewsAccident la Constanta: trei masini implicate si sapte oameni raniti!

Accident la Constanta: trei masini implicate si sapte oameni raniti!

Grav accident de circulatie in Constanta, in drum catre litoral, la doua zile dupa cel in care a fost implicat un autocar ce transporta 40 de persoane catre judetul de la malul marii, si in urma caruia 28 de oameni au ajuns la spital.

De aceasta data, trei masini s-au ciocnit violent pe DN2 A, marti dupa-amiaza, la Hanul Morilor, in apropiere de Harsova. In urma coliziunii, sapte persoane au fost ranite. Starea a doi dintre pasageri este foarte grava, precizeaza gazetadenavodari.ro. A fost nevoie de interventia mai multor echipaje de prim-ajutor, in vederea preluarii victimelor si a transportarii lor la spital, dar si de prezenta la locul accidentului a specialistilor de la descarcerare, dupa ce doua victime au ramas prinse intre fiarele contorsionate ale unuia dintre autovehiculele implicate in accident.

Pentru moment, cauzele producerii coliziunii violente, soldate cu sapte raniti, sunt in curs de investigatie. Dupa ce vor sta de vorba cu martorii, dar si cu cei trei soferi, politistii vor anunta rezultatele anchetei demarate la fata locului.

Sursa foto: gazetadebuzau.ro

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger