AcasăNewsAccident inspaimantator intr-o intersectie din Timisoara. Ce a patit un motociclist!

Accident inspaimantator intr-o intersectie din Timisoara. Ce a patit un motociclist!

A fost suficient un moment de neatentie pentru a se produce un accident, intr-o intersectie intens circulata  din Timisoara. Un tanar motociclist a fost izbit in plin de o masina si aruncat pe liniile de tramvai.

Martorii au privit ingroziti cum motociclitul a ajuns pe asfalt si aramas intins pana la sosirea medicilor. Barbatul lovit de autoturism a primit primele ingrijiri de la doctorii de pe ambulanta sosita rapid la fata locului, inainte de a fi transportat la spitalul judetean, pentru investigatii si tratament.

Din primele informatii, vinovat de producerea accidentului ar fi soferul autovehiculului, pentru ca nu i-ar fi acordat prioritate motociclistului, care, in urma impactului, a zburat pur si simplu de pe motor pe liniile de tramvai. Conform opiniatimisoarei.ro, ca urmare a producerii impactului, circulatia tramvaielor si a autoturismelor in zona Bulevardului Liviu Rebreanu, unde a avut loc coliziunea, a fost ingreunata cateva zeci de minute. Politia a deschis o ancheta pentru a stabili exact ce s-a intamplat.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger