AcasăNewsAccident îngrozitor în judeţul Iaşi: doi oameni au murit după ce un...

Accident îngrozitor în judeţul Iaşi: doi oameni au murit după ce un BMW a fost făcut zob de un tren!

trenulAccident îngrozitor în judeţul Iaşi: doi oameni au murit după ce un BMW a fost făcut zob de un tren! Sursa foro: ziarul de iasi / captură

Un grav accident de circulație cu doi morți a avut loc la Vlădeni, în jurul orei 15:45. acțiunea de descarcerare a victimelor.

Un BMW cu număr de înmatriculare în Suceava nu a respectat regulile de trecere a căii ferate și a fost surprins de un tren. Autoturismul a fost târât aproximativ 50 de metri. Două persoane au fost încarcerate și mai multe echipaje de ajutor au porrnit spre locul accidentului.

Poliţia a anunţat că au murit doi oameni

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe secția de cale ferată 608, în zona comunei Vlădeni, județul Iași, un tren de călători, care circulă pe relația Dorohoi-Iași, a surprins într-un pasaj de cale ferată un autoturism în care se aflau două persoane.

Coliziunea s-a soldat cu decesul celor doi pasageri din autoturism. Traficul feroviar este oprit până la finalizarea cercetărilor. Se estimează reluarea normală a circulației feroviare în 45-60 de minute„, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic din Poliţia Română.

Şoferul n-a observat trenul

În ce circumstanţe s-a produs accidentul? Se pare că şoferul BMW-ului nu a văzut la timp trenul care se apropia cu viteză, astfel că maşina în care se afla a fost spulberată şi târâtă zeci de metri pe calea ferată.

Medicii chemaţi de urgenţă la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru şofer sau pentru pasager. Se pare că victimele ar fi doi tineri: un băiat de 23 de ani şi o fată de 20 de ani.

author avatar
Andrei Ștefan
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger