AcasăNewsAccident înfiorător: s-a oprit cu maşina în sediul lui Tăriceanu!

Accident înfiorător: s-a oprit cu maşina în sediul lui Tăriceanu!

accident aldeAccident înfiorător: s-a oprit cu maşina în sediul lui Tăriceanu!

Accident înfiorător, duminică aseară, în zona Arcul de Triumf, din Capitală. Un tânăr de 19 ani a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina pe trotuar, a spulberat un copac şi s-a oprit în gardul sediului ALDE.

Tânărul avea permis de conducere de doar 3 luni. Viteza prea mare, în condiţiile în care şi carosabilul era umed, l-au pus în mare dificultate.

Patru tineri au ajuns la spital

Din informaţiile de la faţa locului, se pare că şi un autobuz STB ar fi fost implicat în accident. Patru tineri au ajuns la spital în urma acestui accident, printre care şi un minor de 17 ani, care a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Celelalte trei victime au ajuns la Spitalul Elias, dar toate sunt în stare bună.

Tăriceanu, achitat de Curtea Supremă

Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat de Curtea Supremă în dosarul de abuz în serviciu și complicitate la uzurparea de calități oficiale, în legătură cu mandatul de senator al lui Cristian Marciu, potrivit deciziei instanței. Sentința poate fi atacată cu recurs de procurori.

Dosarul Parchetului General i-ar viza pe fostul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) pentru refuzul de a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă. Dosarul îl viza și pe senatorul PSD de Giurgiu, Cristian Marciu. Senatorul Marciu a fost declarat incompatibil de către Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) în martie 2015, prin decizie definitivă.

author avatar
Andrei Ștefan
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger