AcasăNewsAccident înfiorător pe o șosea din Germania. Doi români au murit pe...

Accident înfiorător pe o șosea din Germania. Doi români au murit pe loc. IMAGINI șocante

accidentAccident înfiorător pe o șosea din Germania. Doi români au murit pe loc. IMAGINI șocante / foto: merkur.de

Un accident terifiant, soldat cu patru morți, a avut loc pe o autostradă din Germania. Printre victime se află și doi români, transmit autoritățile germane. Şoferul, un român de 32 de ani, a circulat cu viteză pe contrasens şi s-a ciocnit de o altă maşină.

Accidentul a avut loc marţi seara, pe A99, şoseaua de centură din jurul orașului Munchen, relatează publicaţia Münchner Merkur. Poliţiştii germani au anunţat miercuri că au reuşit să stabilească identitatea victimelor, precum şi modul în care s-a produs accidentul în care au murit cei patru oameni. Este vorba despre patru bărbați, câte doi în fiecare mașină implicată.

Șoferul care circula pe contrasens este un tânăr de 32 de ani din România, iar însoțitorul său era un conațional de 50 de ani, rezident în Germania. În urma ciocnirii violente, românii au murit pe loc. Trupurile acestora au fost scoase de pompieri dintre fiare.

Accidentul, provocat de un român

În cealaltă mașină se aflau doi nemți, unul de 34 de ani și celălalt de 43 de ani.

Poliţiştii germani au anunţat că nu există indicii potrivit cărora vreunul dintre şoferi ar fi consumat alcool sau droguri. Acest lucru va fi stabilit în urma autopsiilor.

Deocamdată, anchetatorii nu au stabilit de ce românul a condus pe contrasens pe autostradă, însă mai mulţi şoferi au semnalat marţi seara prezenţa acestuia pe sensul greşit. La câteva minute după primele apeluri, poliţia a fost alertată că un accident grav a avut loc în apropiere de ieşirea spre Hohenbrunn.

Din cauza accidentului, autostrada a fost închisă pe sensul spre Salzburg aproape şapte ore, pentru a fi îndepărtate cele două maşini distruse.

author avatar
Andrei Ștefan
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger