AcasăNewsAccident ÎNFIORĂTOR, în judeţul Mureş: 2 morţi şi 3 răniţi!

Accident ÎNFIORĂTOR, în judeţul Mureş: 2 morţi şi 3 răniţi!

accidentAccident ÎNFIORĂTOR, în judeţul Mureş: 2 morţi şi 3 răniţi!

Un accident grav a avut loc, în nopatea de marţi spre miercuri, pe DN 13 E60, în localitatea Văleni, din judeţul Mureş. Două persoane au murit şi alte trei, inclusiv un copil, au suferit răni grave.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat că în accidentul de la Văleni au fost implicate două dube de transport, iar în urma coliziunii două persoane au rămas încarcerate, la faţa locului intervenind Detaşamentele Târgu Mureş şi Sighişoara.

Ce a anunţat ISU?

În jurul orei 05:00, Detașamentul de Pompieri a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe raza localității Vălenii de Acățari în care au fost implicate două dubițe de transport persoane.

La sosirea la fața locului a echipajelor noastre au constatat că, în urma accidentului, au rezultat cinci victime.

Două, din păcate, cu leziuni incompatibile cu viața, două de cod galben, conștiente și cooperante iar a cincea victimă, de cod roșu, inconștientă și transportată la UPU”, a declarat Adrian Bloj, ISU Mureș.

Tot miercuri dimineaţa, Detaşamentul Sighişoara a intervenit la un alt accident rutier, petrecut pe raza localităţii Daneş, pe DN 14, în care au fost implicate două autoturisme, cu cinci pasageri.

În urma evaluării, toate cele cinci victime sunt de cod galben, trei vor fi transportate la spital, două refuză transportul la spital”, a precizat ISU Mureş.

author avatar
Andrei Ștefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger