AcasăNewsUPDATE ACCIDENT in Pasajul Lujerului: Zeci de raniti dupa ce trei tramvaie...

UPDATE ACCIDENT in Pasajul Lujerului: Zeci de raniti dupa ce trei tramvaie ale liniei 41 s-au lovit!

UPDATE 2 Astazi (joi-n.r), 10.05.2012, la ora 7.25, in Pasajul Lujerului, TREI tramvaie din linia 41 au un fost implicate intr-un accident rutier. Evenimentul  s-a produs pe sensul spre Piata Presei Libere. Primul tramvai implicat in accident a ramas defect pe linie, cel de-al doilea a oprit, insa al treilea vagon n-a mai reusit sa opreasca la timp si a lovit cele doua tramvaie din fata oprite pe linie. In urma impactului, doua dintre tramvaie au deraiat, respectiv cel de-al doilea si al treilea, precizeaza RATB intr-un comunicat.

UPDATE 1– Trei persoane sunt ranite mai grav in urma accidentului care a avut loc in Pasajul Lujerului, printre ei si vatmanul din cel de-al doilea tramvai, iar alte 34 au traumatisme si fracturi, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita. Medicul a precizat ca cele mai multe victime sunt din al doilea tramvai, dar sunt multi raniti si din primul tramvai.

Accident, joi dimineata, in Pasajul Lujerului din Capitala. Zeci de persoane au fost ranite, fiind transportate de urgenta la spital, dupa ce patru tramvaie ale liniei 41 s-au ciocnit si au iesit de pe sine. Potrivit coordonatorului SMURD, trei persoane sunt ranite gra, printre raniti fiind si un copil.

(foto: ratb.stfp.net)

Cel putin 25 de persoane, pasageri ai tramvaielor liniei 41, au fost ranite, dupa ce patru tramvaie s-au ciocnit, joi dimineata, in jurul orei 7.30 in Pasajul Lujerului din sectorul 6 al Capitalei.

Doua dintre tramvaie au iesit de pe sine . Trei dintre raniti au traumatisme cerebrale, a anuntat coordonatorul SMURD, Bogdan Oprita, la RealitateaTV. De asemenea, zeci de oameni aflati in tramvaiele respective sunt speriati, multi in stare de soc.

Accidentul a avut loc dupa ce un tramvai al liniei 41 s-a defectat in pasaj. Un altul care circula in spate nu a putut frana la timp si l-a lovit. Alte doua tramvaie care circulau in spate s-au lovit de acesta din urma, doua dintre tramvaie sarind de pe sina.

La aceasta ora circulatia pe linia 41 este blocata pe sensul Ghencea-Piata Presei Libere. La locul accidentului actioneaza mai multe ambulante si echipaje de politie. Ranitii au fost transportati la Spitalele Elias, Floreasca si Universitar din Capitala.

author avatar
Cristina Stefan
1.573 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger