AcasăNewsACCIDENT in Pasajul Lujerului: Coliziunea tramvaielor 41, considerata "accident colectiv de munca"...

ACCIDENT in Pasajul Lujerului: Coliziunea tramvaielor 41, considerata „accident colectiv de munca” -VIDEO

Coliziunea celor patru tramvaie in Pasajul Lujerului, de miercuri dimineata, in care au fost ranite 37 de persoane, printre care si doi dintre vatmani, este considerat „accident colectiv de munca”, a precizat unul dintre cei implicati in ancheta demarata pentru a se afla cauzele producerii impactului.

(foto: ratb.stfp.net)

La locul accidentului in care au fost implicate patru tramvaie ale liniei 41 a fost demarata o ancheta.  „Am demarat o ancheta. Este un accident colectiv de munca, vatmanii sunt accidentati si sunt foarte multe persoane care mergeau spre serviciu. In cateva zile va vom da niste rezultate. Inspectorii deja au inceput sa mearga sa dea declaratii”, a declarat Nicolae Bratu, de la Inspectia Muncii.

ACCIDENT in Pasajul Lujerului: Zeci de raniti dupa ce patru tramvaie ale liniei 41 s-au lovit!

ACCIDENT Pasaj Lujerului – RATB: Tramvaiele liniei 41 circulau la distanta mica, vatmanii nu au putut evita coliziunea

Accidentul soldat cu 37 de raniti, trei dintre acestia fiind in stare grava, a avut loc dupa ce un tramvai al liniei 41 s-a defectat in pasaj. Un altul care circula in spate nu a putut frana la timp si l-a lovit. Alte doua tramvaie care circulau in spate s-au lovit de acesta din urma, doua dintre tramvaie sarind de pe sine.

1.612 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger