AcasăNewsAccident în lanţ, pe DN1, între Brașov și Predeal: 17 maşini, lovite!...

Accident în lanţ, pe DN1, între Brașov și Predeal: 17 maşini, lovite! O ambulanţă în misiune, BLOCATĂ!

Accident în lanţ, pe DN1, între Brașov și Predeal: 17 maşini, lovite! O ambulanţă în misiune, BLOCATĂ!

Un accident în lanţ în care au fost implicate 17 maşini s-a produs duminică dimineaţă pe DN1, în apropiere de Braşov, în zona Dârste. Din cauza incidentului, circulaţia a fost blocată mai multe ore, în zonă.

Coliziunea a avut loc pe sensul de mers către Bucureşti. Trei persoane au fost rănite uşor, dar au refuzat să meargă la spital.

Cauza accidentului: poleiul

Cauza accidentului: neadaptarea vitezei la condiţiile meteo, având în vedere stratul de polei ce s-a aşternut în zona de munte de pe DN1. O ambulanţă ce se deplasa către un pacient a fost prinsă şi ea la mijloc, în carambol.

La acest moment, în urma incidentului care a avut în această dimineață la ieșirea din municipiul Brașov, traficul a fost reluat.

Ce au anunţat poliţiştii

În această dimineața, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipane de poliție, care au gestionat situația creată.

În urma impactului intre vehiculele implicate au rezutat doar avarii (tamponări) nefiind vătămată corporal vreo persoană, au anunţat poliţiştii.

author avatar
Andrei Ștefan
540 afisari

3 COMENTARII

  1. Si acum….de vina sunt tot soferii?
    Compania care administreaza drumul incaseaza doar banii?
    Pe cand administratorii drumurilor vor fi trasi la raspundere civila sau penala pentru ca nu si au indeplinit obligatiile din lege/ contracte?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger