AcasăNewsAccident in lant pe Autostrada Bucuresti-Constanta: 10 masini implicate

Accident in lant pe Autostrada Bucuresti-Constanta: 10 masini implicate

(foto: europafm.ro)

Nu mai putin de 10 autoturisme au fost implicate, luni, intr-un accident pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 116. Nicio persoana nu a fost ranita grav.

(foto: europafm.ro)

In urma producerii accidentului in lant pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 116, pe sensul Cernavoda-Bucuresti, circulatia in zona a fost ingreunata, conform Centrului Infotrafic. Nu au existat persoane ranite grav, iar masinile implicate au fost evacuate de pe carosabil, pe banda de urgenta.

 

Tamponarea in care au fost implicate 10 autoturisme a avut loc in jurul pranzului. Potrivit sursei citate, accidentul ar fi avut loc pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, pe suprafata carosabila existand un strat subtire de zapada.

Politistii de la Rutiera le reamintesc conducatorilor auto ca, potrivit prevederilor legale, viteza de deplasare pe sectoarele rutiere acoperite cu polei, gheata, zapada batatorita, mazga sau piatra cubica umeda nu poate depasi 50 km/h in afara localitatilor si 30 km/h in localitati. De asemenea, in conditiile Codului portocaliu de ger anuntat de meteorologi pentru majoritatea regiunilor tarii, soferii sunt sfatuiti sa fie atenti ca, in eventualitatea in care vor intalni portiuni de carosabil acoperit cu polei, sa conduca cu viteza adaptata conditiilor de drum si sa mareasca distanta intre autovehicule, pentru a putea opri in siguranta.

246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger