AcasăNewsACCIDENT in lant in Anglia: Morti si zeci de raniti dupa ce...

ACCIDENT in lant in Anglia: Morti si zeci de raniti dupa ce 27 de masini s-au lovit si au luat foc! – VIDEO

(captura youtube)

ACCIDENT foarte grav pe o autostrada din Anglia. Cel putin sapte persoane au murit si alte 51 au fost ranite intr-un carambol in care au fost implicate nu mai putin de 27 de autovehicule. In urma impactului puternic, multe dintre autoturisme au luat foc, pasagerii arzand de vii, prinsi intre fiarele contorsionate.

(captura youtube)

Scene de groaza, in noaptea de vineri spre sambata, pe autostrada M5 din Marea Britanie. Zeci de automobile ardeau, dupa ce au fost implicate intr-un accident in lant. In urma coliziunii celor 27 de autovehicule- masini mici, microbuze, dar si TIR-uri – cel putin 7 oameni au murit, alti 51 de raniti fiind transportati cu ambulantele la spital, informeaza The Sun. Echipele de salvare care au sosit de urgenta la locul tragediei s-au luptat ore in sir sa scoata pasagerii prinsi intre ramasitele autovehiculelor.

Din primele informatii, accidentul s-ar fi produs din cauza conditiilor meteo nefavorabile – ploaia dar si ceata facand ca vizibilitatea sa fie ingreunata. Autoritatile spun ca acesta este unul dintre cele mai grave accidente de circulatie produse vreodata pe soselele britanice.

[youtube]Xm77oqPvOG0[/youtube]

410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger