AcasăNewsAccident in lant, cu cinci autovehicule, pe DN 1C

Accident in lant, cu cinci autovehicule, pe DN 1C

Ziua de joi a inceput cat se poate de prost pentru soferii a cinci autovehicule, care au fost implicate intr-o coliziune in lant, soldata cu pagube materiale destul de insemnate.

Accidentul a avut loc la primele ore ale zilei, respectiv in jurul orei 7, pe DN 1 C, care face legatura intre Baia Mare si Dej, mai precis pe raza localitatii maramuresene Satulung, din cate anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Potrivit actualmm.ro, doua camioane si trei masini mici s-au lovit, in urma impactului in lant o persoana- un soferi aflat la volanul unuia dintre autoturisme fiind ranit.

Ca urmare a accidentului, traficul rutier s-a desfasurat, o perioada, pe un singur fir, alternativ, interval in care s-au facut, printre altele, masuratorile necesare anchetei, pentru ca, incepand cu ora 8.40, sa se reia in conditii normale, din cate au informat reprezentantii Politiei.

Cat priveste cauzele exacte ale producerii coliziunii in care au fost implicate cele cinci autovehicule, o ancheta a oamenilor legii ajunsi la fata locului urmeaza sa faca lumina in aceasta privinta. Primele date conduc catre ipoteza ca nepastrarea distantei in mers ar fi dus la producerea impactului in lant, din cate precizeaza reprezentantii Centrului Infotrafic. Ar mai fi de mentionat faptul ca, in urma impactului, autoturismele implicate s-au ales cu avarii destul de mari.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger