AcasăNewsAccident în Iași! Tramvai puternic avariat, în urma coliziunii cu un TIR....

Accident în Iași! Tramvai puternic avariat, în urma coliziunii cu un TIR. Imagini de la fața locului – VIDEO

Accident în Iași! Tramvai puternic avariat, în urma coliziunii cu un TIR - VIDEO (sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

La doar o zi după ce un tramvai a luat foc la Craiova, s-a aflat că un alt mijloc de transport a fost implicat într-un incident, de această dată la Iași, fiind vorba despre o coliziune rutieră.

Vestea bună este că, din câte s-a anunțat din direcția companiei ieșene de transport public, nu au existat victime. În schimb, pagubele materiale sunt semnificative.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, în urma impactului dintre tramvai și un TIR, partea din față a mijlocului de transport în comun – mai exact cabina vatmanului – a fost pur și simplu smulsă de la locul ei.

Reacție oficială din direcția CTP Iași

O minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Din primele informații oficiale, venite din partea Companiei de Transport Public Iași (C.T.P.), din parcul căreia face parte tramvaiul implicat în accidentul produs vineri, 28 mai, în jurul prânzului, rezultă că nu au fost victime în urma nefericitului eveniment rutier.

”Cu privire la modul în care a fost produs accidentul rutier în care a fost implicat un tramvai, pe data de 28 mai 2021, în jurul orei 12:45, în zona Baza 3, facem următoarele precizări:
– accidentul nu s-a soldat cu victime;

– din primele cercetări făcute la fața locului, reiese că vagonul cu număr de parc 125, de pe traseul 7, a plecat din rond pe culoarea verde a semaforului, iar TIR-ul îl acroșează la schimbarea direcției de mers;

– în urma acestui accident, circulația tramvaielor de pe traseele 1b, 7 și 11 a fost afectată pentru aproximativ 40 de minute”, din câte a transmis purtătorul de cuvânt al CTP Iași, Carmen Ghercă, citată de bzi.ro.

Ce anume s-a întâmplat exact și care au fost toate condițiile în care s-a produs accidentul urmează să stabilească polițiștii. De altfel, după cum se poate vedea din înregistrarea surprinsă la fața locului, în zonă ajunseseră deja mai mulți polițiști, inclusiv pentru a dirija circulația în perimetrul respectiv.