AcasăNewsAccident în Iași. Au fost implicate un TAB, dintr-un convoi militar, și...

Accident în Iași. Au fost implicate un TAB, dintr-un convoi militar, și o mașină condusă de o șoferiță – FOTO

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un accident în care au fost implicate un autoturism și un transportor amfibiu blindat (TAB) care făcea parte dintr-un convoi militar a avut loc joi dimineață pe o stradă din Iași. Mașina era condusă de o șoferiță, iar accidentul s-a produs în zona Granit.

sursa foto: bzi.ro

Potrivit informațiilor de la fața locului, o șoferiță aflată la volanul unui autoturism marca Mitsubishi nu a acordat prioritate de trecere unei coloane de TAB-uri și a intrat în coliziune cu unul dintre vehiculele militare, potrivit bzi.ro.

Din câte s-a mai aflat în acest caz, femeia aflată la volanul mașinii a suferit un atac de panică, fiind ulterior transportată la spital. Imaginile surprinse la locul accidentului arat că mașina soferiței a fost avariată destul de puternic în urma impactului.

sursa foto: antena3.ro

TAB-ul se deplasa spre poligonul de garnizoană Mogoşeşti

La fața locului au ajuns o ambulanță și mai multe echipaje de poliție.

Reprezentanţii Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iaşi au făcut primele precizări după producerea accidentului rutier de joi dimineață. S-a anunțat că șoferul TAB-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În data de 26 octombrie, în jurul orei 06.30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o maşină civilă şi un transportor amfibiu blindat în zona Granit bulevardul Socola, judeţul Iaşi în timp ce se deplasa cu convoiul militar şi cu escorta de poliţie militară de la sediul Batalionului 151 Infanterie „Războieni” spre poligonul de garnizoană Mogoşeşti.

A fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială a poliţie rutiere ce anchetează evenimentul. Şoferul transportorului amfibiu blindat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanţii Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iaşi.

author avatar
Andrei Coman
301 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger