AcasăNewsAccident in care a fost implicat un autocar, la Arad. Unul dintre...

Accident in care a fost implicat un autocar, la Arad. Unul dintre soferi a ramas incarcerat!

Un autocar si un autoturism s-au lovit, luni, pe DN 7, in judetul Arad. In urma impactului, doi oameni au ajuns la spital, unul dintre raniti ramanand incarcerat intre fiarele contorsionate.

Accidentul s-a produs in urma cu scurt timp, pe raza localitatii Baratca. Din primele date, soferul autocarului ar fi incercat sa depaseasca neregulamentar masina mica, in momentul in care soferul acesteia din urma ar fi incercat sa vireze stanga. Ca urmare, vehiculul de transport persoane a ajuns sa loveasca autoturismul, iar cei doi barbati aflati la bord – soferul si pasagerul din dreapta sa- au fost raniti destul de grav si dusi de urgenta la spital, cu Ambulanta.

Conform aradon.ro, a fost necesar ca pompierii sa intervina pentru scoaterea conducatorului autoturismului, care a ramas captiv intre resturile masinii. La locul impactului au sosit si politistii, care au demarat o investigatie, menita sa stabileasca exact cauzele producerii acidentului, dar si sa fluidizeze circulatia, dat fiind faptul ca traficul in zona in care a avut loc impactul a fost ingreunat.

176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger