AcasăNewsAccident iesit din comun la Suceava: patru raniti si sase masini avariate!

Accident iesit din comun la Suceava: patru raniti si sase masini avariate!

Patru oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, duminica dimineata, dupa ce au fost raniti intr-un accident. Un autoturism a lovit un stalp de pe marginea drumului, dar si un copac. Acestea au cazut peste alte masini, provocand pagube semnificative.

Soferul autovehiculului in care se aflau patru tineri, cu varste intre 14 si 24 de ani, a pierdut controlul directiei, iar masina sa a izvit un stalp de iluminat. Inainte de a se opri, a mai lovit si un copac, conform ziarulevenimentul.ro. Dupa primul incident, o masina a fost avariata, dupa a doua coliziune, alte patru. Intr-un final, bilantul accidentului a ajuns la patru raniti si sase masini sifonate serios.

Cele patru persoane au avut nevoie de ajutor medical si au fost preluate de amulante si transportate la spital, la Vatra Dornei. Din primele informatii, ranitii s-au ales cu leziuni la cap si la maini.

Pentru moment nu se cunosc exact cauzele producerii accidentului. Politistii urmeaza sa faca cercetari si sa audieze martorii, pentru a srabili ce s-a intamplat.

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger