Cauta

Accident Huidu: Serban nu era baut, dar risca sapte ani de inchisoare!

Carcotasul Serban Huidu risca o pedeapsa de pana la sapte ani de inchisoare pentru infractiunea de ucidere din culpa, dupa accidentul din Brasov, cand a patruns pe contrasens intr-o curba.

Masina lui Serban Huidu, in urma accidentului de la Brasov (foto: realitatea.net)

Jeep-ul condus de Huidu a efectuat o depasire neregulamentara, pe linie continua, si a lovit o Dacie de pe contrasens, iar in urma coliziunii cele doua persoane din masina care circula regulamentar au murit.

Surse din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov au declarat ca Serban Huidu nu este ranit si nu va avea nevoie de internare. Mai mult, in urma testelor biologice facute, se pare ca el nu consumase nicio picatura de alcool.

Accident Serban Huidu: Toate detaliile despre nenorocirea Carcotasului FOTO/VIDEO

Oana Zavoranu: „Pentru Huidu este pedeapsa divina!”

Mircea Badea despre accidentul lui Huidu: „Nu ma intereseaza nici daca sta zece ani la inchisoare”

Serban Huidu, urmarit de ghinioane. VEZI ce spun astrele despre accidentele sale!

 

Serban Huidu e constient, e la tomografie, sotia are un traumatism de glezna si o contuzie de torace”, potrivit reprezentantilor SMURD Brasov.

Bona si copiii Carcotasului au fost transportati la Spitalul Pediatrie Brasov pentru investigatii medicale, iar conform primelor informatii acestia sunt in afara oricarui pericol.

Dacia Logan accidentata de masina condusa de Serban Huidu (foto: realitatea.net)

A treia persoana aflata in Dacia Logan, singura care a supravietuit accidentului, se afla internata la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean Brasov.

Serban Huidu si familia acestuia se aflau intr-un Jeep care, la un moment dat, a fost implicat intr-o depasire neregulamentara si s-a lovit de un Logan, in zona localitatii Timisul de Sus, Brasov, pe DN1

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version