AcasăNewsAccident Huidu: Serban nu era baut, dar risca sapte ani de inchisoare!

Accident Huidu: Serban nu era baut, dar risca sapte ani de inchisoare!

Masina lui Serban Huidu, in urma accidentului de la Brasov (foto: realitatea.net)

Carcotasul Serban Huidu risca o pedeapsa de pana la sapte ani de inchisoare pentru infractiunea de ucidere din culpa, dupa accidentul din Brasov, cand a patruns pe contrasens intr-o curba.

Masina lui Serban Huidu, in urma accidentului de la Brasov (foto: realitatea.net)

Jeep-ul condus de Huidu a efectuat o depasire neregulamentara, pe linie continua, si a lovit o Dacie de pe contrasens, iar in urma coliziunii cele doua persoane din masina care circula regulamentar au murit.

Surse din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov au declarat ca Serban Huidu nu este ranit si nu va avea nevoie de internare. Mai mult, in urma testelor biologice facute, se pare ca el nu consumase nicio picatura de alcool.

Accident Serban Huidu: Toate detaliile despre nenorocirea Carcotasului FOTO/VIDEO

Oana Zavoranu: „Pentru Huidu este pedeapsa divina!”

Mircea Badea despre accidentul lui Huidu: „Nu ma intereseaza nici daca sta zece ani la inchisoare”

Serban Huidu, urmarit de ghinioane. VEZI ce spun astrele despre accidentele sale!

 

Serban Huidu e constient, e la tomografie, sotia are un traumatism de glezna si o contuzie de torace”, potrivit reprezentantilor SMURD Brasov.

Bona si copiii Carcotasului au fost transportati la Spitalul Pediatrie Brasov pentru investigatii medicale, iar conform primelor informatii acestia sunt in afara oricarui pericol.

Dacia Logan accidentata de masina condusa de Serban Huidu (foto: realitatea.net)

A treia persoana aflata in Dacia Logan, singura care a supravietuit accidentului, se afla internata la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean Brasov.

Serban Huidu si familia acestuia se aflau intr-un Jeep care, la un moment dat, a fost implicat intr-o depasire neregulamentara si s-a lovit de un Logan, in zona localitatii Timisul de Sus, Brasov, pe DN1

author avatar
Ciprian Purice
20.912 afisari

89 COMENTARII

  1. De ce sunt pedepsele asa blande? Au murit 2 oameni nevinovati si se pune problema sa ia maxim 7 ani. Si minim 2(care pot deveni cu suspendare).
    Criminalii astia care isi iau jeepuri cat tancul ca sa omoare oameni nevinovati ar trebui sa ia 20 de ani de puscarie! Si tot ar fi putin…

    • Nimeni nu isi cumpara ‘jeep-uri cat tancul’ ca sa omoare oameni! Ar trebui inchis cel care a inventat conserva de Logan. In majoritatea accidentelor in care a fost implicat un Logan, pasangerii acestuia au murit.

    • Merita sa mai cietesti o carte sau poate sa mai dai odata bacalaureatul. Nu conteaza ce scrii daca mai mananci cate un i. De cate ori mananci un i de atatea ori se intampla un alt accident.

      • Daca s-a mancat un „i” nu a murit nimeni, bog-ule ! Dar cand depasesti cu viteza linia continua si omori 3 oameni, desconsiderand toate valorile pe care le prezinti la TV, este mare bai, mai „bog-ule” !

      • Poate daca cei omorati de catre Huidu ar fi fost parintii, fratii sau copiii tai, nu te-ai mai lega de astfel de amanunte, si ai vedea gravitatea problemei. Dar de…omul pe pielea lui invata. Bafta!

      • Si daca scria cu 2 de „i” era alta ideea. Bine ca vezi tu bine dar pierzi esentialul; nu era un test de gramatica.

  2. la puscarie cu el…pentru 2 oameni morti in america ii dadeau inchisoare pe viata…doar 7 ani e absolut ridicol…justitia din romania e la pamant… si din cauza asta nimeni nu o ia in serios….

    omor din culpa- inchisoare pe viata
    omor intentionat- pedeapsa cu moartea….asta e justitie adevarata

    • Justitia din Romania face promotie la incalcarile grave ale legii, acordant „preturi” mici, pe cand la infractiunile minore, iti ia totul ! HALAL !

      • Ia sa vad eu mai Viorele daca ai mai fi de parere ca pentru omor din culpa trebuie inchisoare pe viata, in cazul in care, fereasca Dumnezeu, omori tu (din culpa) pe vreun boschetar beat care iti sare direct pe capota masinii. Gandeste inainte sa deschizi gura sau, in cazul de fata sa scrii.

        • D.le „Sofer”, una este sa mergi pe sensul tau si sa-ti sara un boschetar beat in fata masinii (il poti omori chiar si daca ai 50 km/h), si alta este sa mergi cu peste 100 km/h si sa depasesti linia continua in curba. Iar tu, gandeste inainte de a gandi !

  3. Evident ca a fost o intamplare nefericita. Nimeni nu isi doreste sa omoare doi oameni nevinovati. Imi pare rau pt serban si mai ales pentru familiile celor decedati. Trauma va ramane o viata intreaga ….atat pentru unii cat si pt ceilalti.

    • Scuze, dar daca si acum doi ani a avut carnetul luat tot pentru depasirea liniei continue, vezi ca nu a tras nici o invatatura ? Tot asa a continuat pana a omorat 3 oameni (al 3-lea a murit azi dimineata). Ti se pare normal ? Pentru mine totusi Serban repreyenta o alta valoare, nu pe cea a „smecherilor” ! Sw vede ca m-am inselat amarnic !

  4. DA ASA ESTE MERITA SA FIE INCHIS DAR POSIBIL, PAREREA MEA CA AR FI PUTUT AVEA NISTE TULBURARI PSHICICE DUPA ACCIDENTUL DIN IARNA , SI PAREREA MEA NU AR FI TREBUIT SA MAI CONDUCA .

    • Ai dreptate. Dupa acel accident ar fi trebuit sa is fi angajat un sofer. Sau sa fi condus sotia.

  5. acest om si-a semnat sentinta.acum cat de corecta va fi justitia vom afla. condoleante familiilor celor decedati:(

  6. draga tez, unde ai auzit tu ca in america faci puscarie pe viata pentru un accident de circulatie soldat cu victime, daca alcoolemia celui vinovat este zero? sau nu esti capabil sa faci diferenta intre omor din culpa si crima ?

    • Care este diferenta intre faptul ca ai depesit intentionat si constient linia continua si ai luat implicit asupra eventualitatea ca poti provoca un accident grav si crima ? Din punctul meu de vedere nici una ! Mai reflecta asupra acestui aspect !

  7. andrei, logic ca dupa parerea ta, oamenii care au jeep-uri merita din start sa fie pusi la zid. de ce sa nu ne luam cu totii dacie, nu?

    • Nu merita sa fie pusi la zid nici cei cu Dacii, nici cei cu Jeep-uri ! Trebuie insa sa avem respect in trafic unii fata de altii, caci circulam pe aceleasi drumuri care sunt asa cum sunt si in principal drumurile sunt pentru toti, nu numai pentru unii !

  8. totusi a fost un accident numai ziceti ca 7ani ii prea putin si alte tampenii ca oricui i se poate intampla!

    • Hai sa nu mai cautam scuze, caci ceea ce s-a intamplat a fost numai si numai pentru ca el nu a respectat principiile normale de circulatie ! si in fond, avea cei doi copii, ai lui, in spate ! Oare nu conta pentru el acest lucru, pentru a-l face sa circule mai prudent ? Pai daca se intalnea cu o masina mai „tare” ca al lui ? Este clar ca se crede prea…..

      • Cine mai respecta regulile de circulatie in Romania?! cine mai respecta legile aici? Nu mai exista respect pentru numic..

        • Asa-i, Diana ! Ne uitam peste gard si spunem „ce bine este la altii” ! Dar nu luam de acolo respectul fata de lege, chiar si fata de cele nescrise !

  9. pedeapsa deja a primit o la aflarea vestii ca acei oameni au murit din cauza lui . pedeapsa morala . legat de pedeapsa cu inchisoarea nu cred ca este nici primul , nici ultimul , nici din ro , nici di n alta tzara care primeste pedeapsa cu suspendare pt aceiasi fapta . legea prevede cateva cerinte , care , daca sunt implinite , pedeapsa se aplica cu suspendare . legea este la fel pt toti .
    nu i iau apararea dar oricare dintre noi puteam fi in locul lui , sau al celor din dacie . asta i viata .

    • pedeapsa morala?? si daca tipul e un nesimtit?? asta se pune la socoteala undeva? aia-s morti si el e marcat moral… ce stupizenii puteti debita.

  10. bogdan, nu e vorba ca oricui i se poate intampla, daca s-ar respecta macar niste reguli de bun simt nu s-ar intampla multe lucruri.
    Parca vad ca in cateva zile stirile o sa ne „uimeasca” cu o alta explicatie asupra accidentului, una in care Huidu va fi victima accidentului de fapt.

  11. Sa se duca la pushcarie….Imi este simpatic de la tv, dar legea trebuie respectata….A curmat viatza a doi oameni….Daca murea el in Austria, azi nu mai avea loc tragedia….Si nu inchisoare intre 2 si 7 ani , cum se tot zvoneste, ci pana la 15 ani, e tanar si are tot timpul sa traiasca in libertate dupa varsta de 48-50 de ani….Viatza celor 2 persoane, nu o mai poate rascumpara nimeni niciodata, ei nu se mai intorc printre noi…Ai tupeu si masina puternica, dar inca mai ai sechele pe creier si caracter obraznic de a intra pe contrasens, pai acum CARCOTASHULE, sa le tragi…Si, insanatoshire cat mai grabnica , sa te duci cat mai repede la puscarie…Ai ras tu candva de altii, dar acuma, toata atentia omenirii este in jurul tau…Nu o sa pierzi prea multe pe la FACULTATE, nu o sa te mai dai catziva ani buni cu schiurile, si tot catziva ani nu o sa mananci cireshe coapte ! LO SIENTO PARA TI…

  12. Bhaaaa Huidu asta trebuie inchis pe viata…asta o sa.si omoare familia…nebunu.!!!..dupa ce a dat cu capul de pom ,a dilit ….eu recomand sa.l inchida pe viata ….Ptr ca de atata batjocura ce a facut la CRONICA CARCOTASILOR….la batut d.zeu……NU TREBUIE SA FACI BANI PE NECAZUL LA SARACII ROMANI…SE DISTRA CA UN BOU …….serbanee!!!!….praf de tine!!

  13. Dupa parerea mea merita sa faca inchisoare. Cei 7 ani sunt totusi putini pentru 2 oameni nevinovati morti acum .. . .

  14. El cred k nu si-a revenit complet cu capul.Cum sa depasesti pe linie continua in astfel de conditii? Ce daca are Mercedes?respecta frate regulile de circulatie,de accea sunt facute…nu se intampla nimik daca isi vedea de drum.Acum suporta consecintele.Imi pare rau pt cei din Logan.

  15. imi pare sincer rau pentru serban,ma gindesc la faptul ca poate fi vorba de blestemele celor de care ride el la cronika si la radio,presupun ,nu stiu ce sa zic,E DUREROS CA SE INTIMPLA ASTFEL DE LUCRURI PT ORICINE AI FI,SUNTEM OAMENI SI TOTI CIRCULAM PE DRUMURI CU MASINILE ,nu trebuie sa i dorim lui Serban sa ajunga la puscarie,lasam legea sa decida asta,au murit oameni si cineva tre sa raspund apt asta,SANATATE TUTUROR SI PRUDENTA MAXIMA PE DRUMURI

  16. Huidu,…cum ai este si numele, asa a avut si antipatica emisiune tv, de unde dracu apar si astfel de contopisti care nu stiu decat sa huiduiasca pe toata lumea andeosebi pe toti cei din televiziune, el cel mai destept , mai filozof ampreuna cu Gainusa, alt retardat destept…iaca ia ajuns, sa vorbeasca si altii despre dansul ca despre o oaie neaga, ca tare nesuferiti mai sant unii, nu va mai poate suporta nici Dumnezeu,…ti-a ajuns,contopistule?

  17. Din punctul meu de vedere doctorl care ia dat voie sa cinduca trebuie si el tras la raspundere ntrucat la lasat sa cinduca duma pai putin de un an de la accidentul de pe partie( unde a fost supus la operatii pe creier ce necesito o perioada de minim 1 ani jumate de recuperare)

  18. Exista 2 pcte de vedere:
    1. A omorat 2 oameni merita puscarie.
    2. I se poate intampla oricarui sofer „ce daca e linie continua, nu vine nimic din fatza , ii dau” – se cheama ucidere din culpa.
    Problema care se pune este urmatoarea – nu bause, era vizibilitate, era linie continua => in aceleasi conditii, alti vinovati de accident soldate cu 2 victime, chiar au facut 7 ani (maxim) puscarie sau au luat 2 cu suspendare (minim)? Daca alti vinovati ca el au luat suspendare => si lui i se cuvine. Daca altii au facut puscarie => si el trebuie sa faca.
    Faptul ca este o persoana publica nu are importanta – nu trebuie sa fie iertat dar nici dat ca exemplu.
    Lasati judecatile morale in seama lui Dzeu iar in legatura cu cele lumesti in seama instantei.

    • Foarte bine punctat Ana si Cezar! Dar eu sunt de parere ca oamenii au devenit asa din cauza sistemului. Toate lipsurile pe care noi romanii le avem din cauza sistemului ne fac foarte rai, invidiosi!

  19. e adevarat ca nu a consumat alcool. dar sa nu uitam ca a depasit pe linie si putea sa prevada ca se poate produce un accident depasint intr-o zona interzisa. una e cand esti neatent si alta e cand te crezi mare si tare si pt tine o linie continua e pusa pe asfalt doar de forma.

  20. Intorceti-va la scoala bai ratatilor!! Habar nu aveti sa terminati o fraza , dar sa il judecati pe Huidu va pricepeti… Imi este sila de voi toti…Firati ai dracu de jegosi!!!!

  21. Legea e lege pentru toti CORECT?
    A gresit? …. Sa plateasca la fel ca ceilalti indiferent de cine e. NU ARE NICI O SCUZA. Cum altii respecta aceste reguli de circulatie, cum altii se adapteaza pe drumurile astea de rahat cu limite de viteze la 40 la ora asa sa faca toti. Care le incalca SA PLATEASCA. Eu zic ca a facut aceasta depasire deoarece stia ca nu pateste nimic la un accident frontal ca are el masina mare. Dasca scapa fara sa plateasca eu zic sa facem toti un mare scandal

  22. A gresit.va dati seama k akum el nu mai doarme noaptea?nu stiu ce sa zic.e dureros pt fam celor decedati,cunosc situatia,dar nici nu sunt in masura sa judec.are cine sa judece.

  23. Alo alo ce tot aud pe aici … ca nu si-a revenit …. nu si-a revenit din ce?! Daca nu si-a revenit trebuia sa faca accident prima oara cand s-a urcat in masina dupa cazul nefericit nu acum. SA PLATEASCA fara suspendare, fara influente, fara nimic.

  24. Nu ma bucur niciodata de raul cuiva, dar este vinovat si ar trebui sa plateasca.A omorat 2 oameni in inconstienta lui ! s-a comportat ca toti inconstientii care isi bat joc de regulile de circulatie ! si cu familia in masina ! Eu cred ca profesional este terminat dar nu cred ca va face inchisoare:va despagubi rudele mortilor cu o suma mare de bani, avocatul isi va lua partea lui si-l va scoate „cu suspendare”.Ca si nevasta lui Adrian Paunescu;daca ai bani si mai esti si din Bucuresti,totul e posibil.

  25. Acest accident se putea intampla oricui, mai ales unui sofer grabit care uita regulile de circulatie si intra in depasire ignorand linia continua, cei care au marcat soseaua cu linie continua au facuto nu de dragul de a o face ca nu au avut ce lucra ci pentru ca sunt niste factori dupa care se marcheaza o sosea cu semne de circulatie.
    A gresit si pentru asta trebuie sa plateasca indiferenta ca e realizator de emisiune sau sa zicem prim ministru, atunci cand ai incalcat o regula de circulatie si ai provocat un accident indiferent ca ai consumat alcool sau nu trebuie sa raspunzi in fata legii.
    Eu sunt sofer de tir iar de cand fac asta am vazut multe accidente provocate de oameni inconstienti pentru ca in tara asta atat legile morale sunt incalcate cat si legile de circulatie sunt total ignorate.

  26. Pedepsele trebuie dublate pe putin, amenzile la fel!
    Diana esti o retardata, pur si simplu ma enervezi. Huiduleee! o meriti daca te-o mancat in fund sa depasesti pe linie continua, doara da! ce mare smecher esti tu cu Mertan de intrii in depasiri …

  27. Scapa el stati linistiti , deja se vehiculeaza circumstante atenuante . Sa fie mai atent la persoanele de care face misto …Dumnezeu lucreaza in 3 ture …

  28. Imi vine greu sa cred.Dar parca necazurile se tin lant in viata lui Huidu.Prima data accidentul din Austria,iar acum cel rutier.Saracul om…:|

    • Daca statea in coloana ca si ceilalti si respecta semnificatiile rutiere nu avea loc accidentul,pe toti ne supara traficul ingreunat,toti ne grabim,mai incalcam legislatia rutiera cand suntem prea grabiti,dar nu depasire in curba la dreapta fara vizibilitate cu viteza si carosabil ud.Sa faci o asemenea depasire este nebunie curata.

  29. Peste tot se vorbeste de Huidu in sus Huidu in jos dar de victime nu vorbeste nimeni chiar nimeni, oare daca erau persoane importante se vorbea si despre aceste victime care au murit?

  30. Vad la foarte multe mesaje aici au un mare semn de intrebare,OARE ISI FACE JUSTITIA DATORIA?asa ma intreb si eu.Ii un sistem bolnav si nimeni nu mai crede ca se mai face dreptate!.Merita inchis pt ca a omorat 2 oameni nevinovati.

  31. Pacat ca pe sosele mor oameni nevinovati. Nu conteaza cine e soferul vinovat si ce masina conduce. Acest accident cu urmari tragice dovedeste (daca mai era nevoie) ca in Romania regulile de circulatie sunt doar cu titlu de prezentare. Important e ca niste oameni au murit din vina altcuiva. Ca se numeste omor din culpa este irelevant. Corect este ca cel vinovat sa plateasca. Din nefericire, prea multi inconstienti care au urcat la volan si au distrus familii au primit doar cei doi ani cu suspendare. Legal si moral, Huidu este vinovat. Iar intr-o tara normala, ar trebui sa platesca pentru acest lucru.

  32. Dzeu sa-i odihneasca pe cei care au murit si multa sanatate celor care au ramas in viata. Dar este intr-adevar o problema si se naste o intrebare: ‘ Oare, Huidu mai avea capacitatiile necesare pentru a conduce o masina pe drumurile publice, dupa accidentul din Braz- Austria?”
    Oricat ne-am distrat si am ras pe seama glumelor facute de el, la adresa altor oameni, toate au o limita in viata asta. Nu e nimeni bataia de joc a nimanui. Poate e mai bine sa sti cand sa te retragi in viata asta si sa-ti vezi de treburile tale, de familie, de viata de zi cu zi.
    Pana la urma este de condamnat, dar daca nu isi face treaba justitia pentru ca suntem in Romania si orice este posibil, atunci sigur nu scapam de puterea lui Dzeu, El le randuie pe toate.

  33. Nu vreau sa vorbesc prosti dar eram sigur ca o sa-l bata Dumnezeu pe omul asta ca prea intrecuse masura, nu putea sa faca nimeni nici o greseala ca imediat sarea cronicuta pe el, pacat de cele 2 persoane Dumnezeu sa-i ierte. Daca nu era asa de increzut (parerea mea) statea si el la locul lui si nu se baga in depasire si acum nu erau doua inmormantari dar ca el sunt cu miile in romania au masini scumpe si NU, cum sa stea ei in spatele cuiva, da tare, ca na nu o merge el in spatele la o rabla am vavut de N ori acest lucru si din pacate numai nevinovati sufera, de aceea parerea mea e ca trebuie pedepsit pentru uciderea a doua persoane DAR nu din culpa pt. ca atunci cand te bagi in dpasire pe linie continua si in curba esti constient de ce se poate intampla asta nu se numeste ucidere din culpa.

  34. care parte nu ati inteles-o … decat sa bagi cutitul in cineva… mai bine il calci cu masina… este un reportaj pe undeva care demonstreaza acest lucru.

    PS. este trist ce s-a intamplat, imi pare rau pentru victime, nu cred ca mai conteaza daca face Huidu puscarie sau nu… toti cei care i-au dat voie sa conduca ar trebui totusi sa faca cativa ani buni…

  35. Rusine pentru HUIDUU!!! Printr-un act de teribilism a devenit o emblema a soferilor indisciplinati in trafic, care se cred zei pe hartoapele patriei si fac ce vor!! Dupa crima savarsita cu atata inconstienta trebuie sa plateasca pe masura!! Dar… am mai vazut si alte exemple de personalitati care au omorat oameni nevinovati in trafic…. si AU SCAPAT!! RUSINICA, RUSINICA, RUSINICA!! Huidule, daca o sa fugi de responsabilitati!!!!!
    Si inca un amanunt: adio mass-media!!! Nu vrem criminali la radio sau televizor!!

  36. Imi pare sincer foarte rau de necazul lui Huidu…
    Din punctul meu de vedere este vinovat si trebuie sa plateasca, dar cum la noi nu o sa se intample asta, probabil o sa il scoata ca nu avea discernamant si o sa il ancheteze pe doctorul care i-a dat ok-ul sa conduca, iar daca si doctorul are sustinere o sa scape si el si asta este!!!!
    Traim in Romania , iar din pacate la noi banul primeaza!!!!!!!!

  37. Daca scapa nepedepsit pentru crima multipla (ca asa ceva este) pe care a facut-o, trebuie ca mereu, atata timp cat va mai fi Cronica, daca va mai fi, sa se treaca pe locul I la TOP RUSINE !

  38. Dumnezeu sa-i odihneasca! Si acum sincer, cati dintre voi nu depasiti pe linia continua, a? Ce tot atata faceti caz de necazul altuia…indiferent cine e!!!

    Asta e tara in care traim,muriti de grija altora!

  39. cum pot unii cu doua clase sa lucreze la ziar, Jeep e o marca de masini de teren americana, din poza masina lui e un Mercedes,da noi romani mai o avem si pe aia cu adidasi,bine ca nu zicem la gumele de mestecat Turbouri si la frigidere Boschuri si la televizoare Sonyuri

    • Hahaha,dap george,si eu zambesc de multe ori cand aud pe multi cand vorbesc de o masina de teren si o numesc Jeep,dar ea de fapt este un Nissan,Toyota,etc. La noi multi au impresia ca denumirea de masina de teren este Jeep. Cineva imi spunea anul trecut ca a cumparat un Jeep. Cand am vazut masina era un Opel Frontera. Este exact cum ai spune am cumparat un Logan. Ce model? Opel Vectra.

  40. Cu totii depasim linia continua cel putin o data cind ne grabim asumindu-ne riscul si nu ne gindim neaparat ca vom omori pe cineva (pur si simplu te grabesti iar drumurile din Romania predispun la incalcarea regulilor prin faptul ca practic nu exista – drumul Brasov – Bucuresti e un exemplu de nervi omoriti si cozi de zeci de km ) . Nu poti sa il condamni ca pt un gest premeditat pe un om care pur si simplu se grabea sa ajunga cu familia acasa , chiar daca avea jeep si emisiune de pamflet . Desigur ca nu este cu absolut nimic scuzabil ce s-a intimplat dupa dar sigur ca mai bine decit el nu stie nimeni mai mult , poate familia celor morti .
    Imi pare rau pt saracul om (mi-ar parea poate rau si pt morti daca i-as fi cunoscut ) Asta e
    Restul e can-can …

    • Esti tare, Gigi ! Te citez:”(mi-ar parea poate rau si pt morti daca i-as fi cunoscut)” ! Adica pot sa moara in accidente 20 milioane de romani, ca oricum nu-ti pare rau, ca doar nu-i cunosti ? Rusine tie !

  41. dragii mei , nu cred ca exista conducator auto care sa nu fi depasit nu o data linia continua dar a avut sansa sa nu produca accident , parerea mea ca si el (huidu) chiar daca e persoana publica e om si el la fel ca noi si nu merita sa-l denigram justitia isi va face treaba si indiferent ce pedeapsa va primii cea morala nu io va sterge nimeni. dumnezeu sai mangaie pe toti!!!

  42. Asa romani,fiti rai si bucurati-va de necazul lui.A facut o greseala mare si va plati toata viata pt asta.Oricata puscarie va face constiinta lui va fi incarcata si doar iertarea familiei victimelor o va mai usura putin.Iar spovada ii va darui iertarea lui Dumnezeu.Isus ne-a dat porunca iubirii si iertarii.Va considerati asa de sfinti de aruncati cu pietre?Doamne fereste,vi se poate intampla si voua sa faceti un accident.Nu judecati voi pt ca are cine sa-l judece in cer.Dumnezeu sa aiba grija de toti si sa ne apere de rele!Laudat sa fie Isus si Maria.

  43. nu doresc nimanui sa treaca prin ce trece huidu sau victimele accidentului provocat de el.
    sunt 3 victime acum decedate!
    da este zeflemist , basinos..etc dar nu judecam profilul omului ci doar ceea ce a facut si …de data asta chiar a facut.
    problema este urmatoarea ca deja s-a inceput mangleala…
    cum adica..acel mercedes 4X4 cu atatea siteme de siguranta pe el …a derapat?????
    adica restul de „harburi” nu au derapat si doar mercedesul lui???? eu unul nu cred asta.
    ca si posesor al aceluiasi gen de masina nu cred in derapaj….decat daca a fost viteza f mare ….ceea ce iar nu se spune clar…dar derapaj nu cred!!!!
    sincer cu parere de rau unul care a omorat 3 oameni iarasi va scapa nepedepsit de lege…!
    imi pare rau atat pt el cat si mai ales pt victime !

    • Ai mare dreptate. Incepe deja musamalizarea unui accident produs exclusiv din imprudenta. A derapat ? Daca da, atunci cu cat mergea ? Urmeaza sa spuna ca i-a facut explozie un pneu etc etc.
      De ce nu are decenta sa admita ca a gresit ?

  44. Nu exista sofer care sa nu fii incalcat regulile de circulatie,care sa nu fii taiat o curba sau care sa nu fii depasit neregulamentar!!Doamne fereste pe toata lumea de tragedii ca cea prin care au trecut oamenii astia.De ce va simtiti indreptatiti sa judecati,cine sunteti ca sa faceti acest lucru?are cine judeca!!Cu totii avem greseli si probabil cu totii puteam provoca tragedii,dar noi,cei care am scapat,am avut doar NOROC.Ar trebui sa fie un alt semnal de alarma,sa incepem sa respectam regulile.3 familii sunt distruse pt persoanele pierdute,iar cea de-a 4 familie de asemenea e distrusa,pt ca nici un om de buna credinta nu poate trai cu o asa povara.Niciodata nu am inteles de ce suntem atat de rai..oare ne ajuta cu ceva?Condoleante familiilor indoliate si D-zeu sa-ti dea putere sa poti trece peste aceasta trauma Serbane!

  45. intre 2-7 ani,nu va e rusine,a omorat 3 oameni,e clar,legea e numai pt cei saraci.cum sa derapeze masina,uitati-va la masina,sa fim seriosi,avea viteza,a depasit chiar daca era linie continua si a aruncat in aer un logan,sa fim seriosi.inchisoare pe viata e,oricum prea putin

  46. Cine stie imprejurarile exacte in care s-a produs accidentul? Doamne fereste! Mare pacat! Pacat de vietile pierdute, pacat si de Serban Huidu.

  47. daca vi sar intampla voua ati vedea lucrurile altfel asa ca nu mai vorbiti sa va aflati in treaba el isi ispaseste pedeapsa si gata lasati justitia sa decida chear dac este corupta

  48. Voi chiar nu vedeti ca deja se incearca musamalizarea?a derapat masina….oare cum un ml cu atatea dotari asr.esp,abs etc … a derapat ?pai sa fie culpa normal ,dar nu in forma grava cum spun cei de la stiri,dar ce mai atat ai bani ,ai mama si tata……si care justitie prietene ? nu este corupta ,este foarte corupta .

  49. A depasit pe linia continua! Are fite in cap, ca are ML. Asta e realitatea nenorocitului care a omorat 3 oameni. De fite,, de aia! SA PLATEASCA!

  50. mai bine sa se uite fiekre la el si apoi sa judece.numai dumnezeu are puterea aceasta.dar cum suntem o tara de atei…am mai spuso.ddoar cand dam cu mainile in rahat ne linistim.toooooti suntem justitiari dar nici unul nu respectam legea.clar

  51. Televiziunile nu sunt interesate cat de putin de soarta familiilor celor morti in accident,ei nici nu exista pentru ei,tot da inainte cu bietul huidu,cate zgarieturi are si ce speriat o fi,si tot bat campii cu poate defectiune,poate blestem,poate,poate,poate. Cand te angajezi in depasirea unei coloane de masini,incalci linia continua,mergi pe sens opus cu viteza,urmeaza curba la dreapta,nu ai vizibilitate deloc,carosabil umed si tot calci acceleratia la ce te astepti? Si in acest moment ascult la tv ce vorbesc moderatorii,cum o fi derapat ca are ASR, si etc. Pai nu a derapat deloc,a aparut in curba pe contrasens,cu viteza si a dat nas in nas cu loganul care mergea pe banda sa,atunci era prea tarziu de a mai face altceva a franat si in secunda 2 a urmat impactul.Cica zice acum la tv ca a abordat curba ceva mai repede si avea cauciucuri de vara si a derapat pe contrasens!!!! EL DEJA MERGEA DE CATEVA SUTE DE METRI PE CONTRASENS,ERA IN DEPASIRE IN CURBA!!!! CE NAIBA DERAPAJ FRATE.

  52. nu il mai vaitati toata lumea….a omorat 3 oameni,ca..ii place viteza si..pentru ca nu tine cont de niste reguli simple de circulatie..valabile pentru toata lumea..chiar..si pentru un carcotas cu un mercedes…cu 100 la ora prin localitate,care se lauda acu ceva timp ca l-a luat radarul cu 180…

  53. Acum se pune problema ca, poate si cel de la volanul daciei era un om violent,deoarce culoar rosie reprezinta furie,violenta..asa se pune intrbara mai nou pe la tv….halal Romanie……..sa nu mai va cumparati masini de culoare rosu….veti fii la banuieli….

  54. Ma uit la comentarii si nu-mi vine a crede cata rautate zace in unii .

    In mare e parte e si vina lui , dar nu judecati fara sa stiti toti factorii care au determinat accidentul, poate era polei pe jos, avea cauciucuri de vara , poate si loganu avea viteza…
    Pedeapsa oricum e destul de mare, credeti ca mai e om dupa ce a luat 3 vieti ?

    Pe de alta parte, daca am avea si noi niste drumuri normale, nu s-ar mai produce atatea accidente. Intram in 2012 si nu avem macar o amarata de autostrada Bucuresti-Brasov ?!
    Eu zic ca aia care ne-au furat, mafia soselelor, merita inchisoare pe viata , din cauza lor ni se trag toate, o tara cu infrastructura la pamant e o tara moarta!

  55. Dumnezeu nu doarme,la cat o ras de jurnalisty sau de alte persoane merita acum se intoarce tot in potriva lui..!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger