AcasăNewsAccident Huidu: Procurorii au cerut o expertiza tehnica

Accident Huidu: Procurorii au cerut o expertiza tehnica

(foto: audculori.com)

PROCURORII au cerut efectuarea unei expertize tehnice pentru a stabili exact in ce conditii s-a produs accidentul in care a fost implicat Serban Huidu, la Timisul de Sus, luna trecuta. Pana in prezent, din probele existente la dosar, rezulta ca Huidu a provocat accidentul in care au murit trei persoane pentru ca nu ar fi adaptat viteza la conditiile de trafic.

foto: audculori.com

Expertiza va fi realizata de specialisti ai laboratorului interjudetean din cadrul Institutului National de Expertiza Criminalistica. „Obiectivele expertizei dispuse au in vedere inclusiv cererile formulate de apartinatorii victimelor”, anunta Parchetul, potrivit Mediafax.

Pana in prezent, din probele existente la dosarul in care Huidu e cercetat pentru ucidere din culpa rezulta ca vedeta TV a provocat accidentul pentru ca nu ar fi adaptat viteza la conditiile de trafic pe carosabil umed. Moartea celor trei persoane- doi barbati si o femeie, aflati in autoturismul Logan lovit de Huidu– a fost violenta, au stabilit medicii legisti.

Serban Huidu a fost implicat, pe 16 octombrie, intr-un accident rutier grav, la Timisul de Sus, in conditii de carosabil umed. Masina condusa de Huidu si in care se aflau sotia, copiii acestora, dar si bona micutilor, a intrat pe contrasens si a lovit un Logan in care se aflau trei pasageri, care si-au pierdut viata. In urma acestui accident, Serban Huidu este cercetat penal pentru ucidere din culpa. Realizatorul „Cronicii Carcotasilor” a anuntat ca se retrage din viata publica.

537 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger