AcasăNewsAccident HORROR la 2 Mai: doi morți, după ce o mașină a...

Accident HORROR la 2 Mai: doi morți, după ce o mașină a intrat într-un grup de 8 persoane. Şoferul, drogat?

accident

Un accident groaznic s-a petrecut, sâmbătă dimineaţă, pe litoral. Doi oameni au murit pe loc, plus alţi răniţi.

Un autovehicul a spulberat un grup de 8 pietoni în localitatea constanțeană 2 Mai în circumstanțe care urmează să fie lămurite de Poliția Rutieră.

Şoferul, drogat?

Date din anchetă ar releva că autorul accidentului ar fi șoferul unui Mercedes decapotabil, înmatriculat în București.

Este vorba despre un tânăr de 19 ani, care fugise de la fața locului și care a fost prins în Vama Veche.

Se pare, deci, că şoferul era drogat, testul efectuat de agenți ieșind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. Testul pentru consum de alcool a ieșit negativ.

Alţi tineri au scăpat ca prin urechile acului

Alți trei tineri, care nu au fost răniți, au refuzat trasportul la o unitate medicală. La locul accidentului au intervenit 2 echipaje EPA SMURD și 3 echipaje B2 SAJ.

„În data de 19.08.2023, ora 05:20 am fost solicitaţi prin serviciul 112, în judeţul Constanţa – DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche) la ieşirea din localitatea 2 Mai, pentru un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un grup de pietoni de opt persoane”, informează, sâmbătă, Poliţia.

Poliția a deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și anchetează circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

author avatar
Andrei Ștefan
407 afisari

6 COMENTARII

  1. Soferul beneficiaza de „bunatatile” noii legi, inchisoare cu executare.
    Sa vedem cum il salveaza parintii, se zice ca ar fi avut o masina de lux.

  2. & „A prins” vreo „secvență de revoluție” când intrau militarii cu taburile în mulțimile adunate pe străzi, ?

  3. Pai si militienii cu retelele lor de colaboratori sociali care fac PREVENTIE cu tehnologii naziste de monitorizare a oamenilor UNDE erau? Ca ei fac preventie unde nu e cazul, ca asa au ei NISTE informatii, iar unde trebuie sa fie prezenti vine doar smurdul sa intervina sau sa constate… Propun de maine inca 50.000 de militieni angajati si inca cel putin 100.000 de colaboratori sociali ca sa fie PREVENTIE!
    Cam asa se intampla in tara unde Nu se mai face carte si educatie, iar scoala de soferi este asa bifarea unor sedinte pentru un carton, desigur si traficul de substante este mufat la niste culoare dedicate… Dar Preventie se face doar la anumite Ponturi…

  4. Ce preventie? Bizonu nu ai cum sa previi si nu ai cum sa conduci preventiv daca intra bizonu in tine nici daca esti finlandez nascut din JUHA KANKKUNEN si MIKA HAKKINEN…
    Bou te ia din senin in coarne.. 🤗

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger