AcasăNewsAccident groaznic pe DN2 - "Drumul morţii": un autocar și o mașină...

Accident groaznic pe DN2 – „Drumul morţii”: un autocar și o mașină s-au ciocnit violent. Şapte victime!

accident

Un nou accident rutier graznic s-a produs pe DN2 – „Drumul morţii”: un autocar și o mașină s-au ciocnit violent. Au rezultat 7 victime.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85) Adjud-Focșani, la ieșirea din localitatea Adjud, din județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocar.

Traficul, blocat!

În urma accidentului, șase persoane au fost rănite, fiind evaluate medical. Traficul rutier este blocat pe sensul Adjud – Focșani, fiind deviat de polițiști pe celălalt sens.

„Pe DN2 (E85) Adjud-Focşani, la ieşirea din localitatea Adjud, din judeţul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar. În urma accidentului, şase persoane au fost rănite, fiind evaluate medical”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, autocarul efectua o cursă regulată pe ruta Botoşani-Bucureşti, iar la momentul accidentului transporta 10 pasageri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a anunţat că la locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Șase persoane, între care şi un copil, au fost transportate la spital.

author avatar
Andrei Ștefan
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger