AcasăNewsAccident groaznic la Cluj. Trei tineri si-au pierdut viata!

Accident groaznic la Cluj. Trei tineri si-au pierdut viata!

Un accident rutier groaznic s-a petrecut, vineri dimineata, in localitatea clujeana Manasturel, in apropiere de Dej.

Un tanar de 20 de ani, care abia isi luase carnetul de conducere de cateva luni, a pierdut controlul autoturismului.

Tanarul a incercat sa evite un caine care i-a iesit in cale, dar din cauza vitezei prea mari a pierdut controlul. Masina a lovit un parapet si s-a prabusit intr-o rapa.

Alaturi de tanar, in masina se mai aflau patru adolescenti cu varste cuprinse intre 15 si 20 de ani. Tinerii iesisera la un suc, dar escapada a fost fatala pentru trei dintre ei.

Conform someseanul.ro, doua dintre victime au proiectate prin geam si aruncate la mai bine de 10 metri de autoturism. Corpurile neinsufletite au fost gasite dupa ore bune de cautari, zona nefiind una luminata.

O alta tanara si-a pierdut viata inecandu-se practic cu sange. Doi tineri, frate si sora, au scapat ca prin minune. Tanara, aflat pe scaunul de langa sofer, le-a povestit anchetatorilor cum s-a ghemuit si si-a protejat capul cu bratele.

author avatar
Cristi Ionita
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger