AcasăNewsAccident groaznic în România. Un preot a murit după ce un tânăr...

Accident groaznic în România. Un preot a murit după ce un tânăr de 18 ani, fără permis, care cumpărase maşina chiar azi, a făcut o manevră periculoasă

Un accident îngrozitor a avut loc, marţi, între două maşini, în Costeşti, judeţul Argeş. O persoană a murit, alte două au fost rănite, după ce autoturismele s-au ciocnit.

Bărbatul care a decedat era preot.

Accidentul, provocat de un tânăr de 18 ani

Accidentul grav ar fi fost provocat de un tânăr de doar 18 ani, care nu avea permis de conducere. Potrivit ISU Argeș, accidentul a avut loc în orașul Costești, cartierul Zorile, fiind implicate două autoturisme, unul dintre acestea tractând o remorcă.

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit încarcerat și inconștient și s-a acționat pentru extragere. Din păcate, victima a decedat. O altă victimă de 46 de ani a fost preluată în stare gravă de elicopterul SMURD şi transportată la Bucureşti.

Cum s-a întâmplat accidentul?

Tânărul ar fi intrat în depășire, moment în care, cel mai probabil a observat că îi vine o altă mașină din față.

Acesta a încercat să intre înapoi pe bandă, însă acolo a lovit mașina în care se aflau preoții și care a lovit violent, la rândul ei, un cap de pod. Șoferul fără permis s-a răsturnat în șanț, la doar câțiva metri distanță de locul în care a avut loc impactul.

Mașina preoților avea atașată și o remorcă, cu care aceștia transportau lucrurile de la apartamentul unuia dintre ei, la o casă.

author avatar
Andrei Ștefan
503 afisari

3 COMENTARII

  1. Ne mândrim cu faptul ca în România conviețuiesc intr-o deplina armonie, mai multe etnii. De ce în astfel de cazuri și nu numai, nu precizați și etnia din care făcea parte făptuitorul? Poate ar fi instructiv …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger