AcasăNewsAccident groaznic în Bucureşti: doi copii au murit, după ce o şoferiţă...

Accident groaznic în Bucureşti: doi copii au murit, după ce o şoferiţă a pierdut controlul maşinii

politia-rutieraAccident groaznic în Bucureşti: doi copii au murit, după ce o şoferiţă a pierdut controlul maşinii

Un accident groaznic a avut loc, sâmbătă, în Bucureşti. Din păcate, două fete au murit, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, în cartierul Andronache.

Fetiţa de şase ani a murit în ambulanţă, în drum spre spital şi, din nefericire, şi copila de 14 ani, care fusese transportată la spitalul Grigore Alexandrescu, a decedat.

Ce a anunţat poliţia?

În jurul orei 15:40, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe str.Mentiunii.

Din primele informații, conducatorul unui autovehicul care se deplasa pe str.Mentiunii ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers și a intrat in coliziune cu un stâlp iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, atât conducătorul auto cât și pasagerul au fost transportati la spital pentru îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violențe asupra conducătorului auto și pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2„, transmite Brigada Poliţie Rutieră din cadrul Poliţiei Capitalei.

Zeci de oameni au ieşit pe stradă după producerea accidentului, iar între şoferiţă şi prietena ei şi oamenii aflaţi pe stradă a izbucnit un scandal uriaş, în urma căruia cele două femei au ieşit „şifonate”.

author avatar
Andrei Ștefan
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger