AcasăNewsAccident grav produs de un șofer de 78 de ani în Dâmbovița....

Accident grav produs de un șofer de 78 de ani în Dâmbovița. A pierdut controlul volanului și n-a mai putut evita impactul

accidentTrafic blocat pe Centura Capitalei. Accident violent între un autoturism și un camion / Care e starea victimelor

Un accident grav a avut loc pe un drum din județul Dâmbovița, accident provocat, din primele informații, de un bătrân în vârstă de 78 de ani.

Acesta a intrat frontal într-un alt vehicul, care circula regulamentar. În urma impactului, bătrânul a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul de 78 de ani a ajuns la spital

Se pare că şoferul în vârstă a pierdut controlul volanului într-o curbă şi aşa a ajuns pe contrasens.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Căprioru, din Dâmbovița. Şoferul de 22 de ani povesteşte că mașina condusă de bătrân i-a apărut brusc în faţă şi nu a mai putut evita impactul.

„Am intrat cu maxim 60 la oră, cu mai mult nu se poate intra, 50, 60 şi m-am trezit cu el în mine. A fost fracţiune de secundă. Pe sensul meu. A zis că a avut puţin ameţeli”, a declarat șoferul de 22 de ani.

Poliția a deschis dosar penal

Când a aflat ce s-a întâmplat, soţia bărbatului de 78 de ani a venit repede la faţa locului. Martorii au sărit în ajutorul bătrânului şi i-au acordat ajutor până la sosirea echipajelor de salvare.

Poliţiştii au sosit la faţa locului şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar la finalizarea cercetărilor urmează să stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

author avatar
Andreea Vlad
348 afisari

3 COMENTARII

    • ” A zis că a avut puţin ameţeli”, a declarat șoferul de 22 de ani. ”

      -draga Andreea
      moshulanu e de tine!
      (a avut nishte ametzeli
      DUPA impact)

  1. Cel mai mizerabil mod de a face ”presa” !
    Ce vreti sa demonstrati repetind obsesiv virsta unuia dintre actorii incidentului si adrasindu-i apelativul ”batrin”. Dar vreo informatie preliminara de la Politie, in afara de rahatul ca s-a deschis dosar penal, aveti, sau ati decis voi ca persoana cu virsta de 78 de ani e vinovat ?!
    Sinteti niste jeguri ordinare !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger