AcasăNewsAccident grav, produs de un angajat al MAI. Sfârșit tragic, după ce...

Accident grav, produs de un angajat al MAI. Sfârșit tragic, după ce intrat frontal cu mașina într-un microbuz. La cât s-a oprit acul vitezometrului

accidentAccident grav, produs de un angajat al MAI. Sfârșit tragic, după ce intrat frontal cu mașina într-un microbuz. La cât s-a oprit acul vitezometrului / foto: ISU Caraş-Severin

Un grav accident de circulație a avut loc marți noapte spre miercuri, pe o ploaie torențială. Un autoturism și un microbuz au intrat în coliziune frontală pe o șosea din localitatea Slatina-Timiş din Caraş-Severin.

Accidentul, care s-a produs noaptea trecută, pe DN6, a fost provocat de un șofer, care din informațiile furnizate de Antena 3, era angajat al MAI. Bărbatul de 40 de ani conducea cu o viteză de peste 100 de km/h, în condiţiile în care ploua torenţial, iar şoseaua era udă.

Șoferul autoturismului a decedat pe loc

La un moment dat a pătruns pe contrasens, izbind frontal un microbuz înmatriculat în Bulgaria, care se deplasa dinspre Caransebeş către Orşova.

În urma impactului extrem de violent, şoferul de 40 de ani a rămas încarcerat în maşină, iar doi dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost răniţi uşor.

La locul accidentului au acționat pompierii militari de la Detașamentul.Caransebes cu o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare și prim-ajutor, o ambulanță SMURD și alte două mașini de salvare de la Serviciul de Ambulanţă.

Din păcate, în momentul în care șoferul a fost descarcerat, medicii nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul bărbatului.

author avatar
Andreea Vlad
743 afisari

5 COMENTARII

    • ”Conducea” un Duste, o mizerie de ”autoturism”. Ala sare ca broasca pe sosea. Este prea inalt, are garda sus si este usor. Un cotetz pe roti.

  1. n-are de ce sa-l ierte pt. ca a fost un imbecil conducand pe ploaie si intuneric cu 100km/h !

  2. corect iar ca asta sunt multi inconstienti, crescuti in gradina smecherilor aparatului imunizat de stat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger