AcasăNewsAccident grav pe o trecere de pietoni din judeţul Buăzu: o mamă...

Accident grav pe o trecere de pietoni din judeţul Buăzu: o mamă şi copilul ei de 2 ani, loviţi de o camionetă! (VIDEO)

O femeie în vârstă de 21 de ani care traversa o trecere de pietoni pe drumul naţional DN 2C, în localitatea Smeeni, ţinându-şi în braţe copilul în vârstă de doi ani, a fost accidentată de un autoturism.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11.30, pe trecerea de pietoni aflată în fața școlii.

Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale

Poliţiştii au spus că victimele accidentului au fost evaluate medical la faţa locului, iar femeia a fost condusă la spital pentru îngrijiri medicale. Copilul în vârstă de doi ani nu a suferit răni în urma impactului.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoutilitara condusă pe direcţia Maxenu către Smeeni, de către un şofer în vârstă de 65 de ani, din Pătârlagele, a surprins şi accidentat o femeie pieton, în vârstă de 21 de ani, din Brădeanu, care s-ar fi angajat în traversarea străzii în zona marcajului pietonal, având în braţe un copil, în vârstă de doi ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea femeii, care a fost preluată de ambulanţă pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Buzău.

Trecere de pietoni periculoasă

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul rutier pe DN 2C, în Smeeni, a fost dirijat câteva zeci de minute, din cauza evenimentului.

Localnicii spun că pietonii care traversează pe aici trebuie sa fie foarte de atenți, chiar dacă în mod normal aici șoferii ar trebui să oprească și să acorde prioritate pietonilor.

La începutul anului 2023, o elevă de clasa a VII-a a fost accidentată pe această trecere de pietoni, în timp ce se îndrepta alături de colega sa către scoală. Ambele fete s-au angajat în traversarea drumului, însă una dintre ele a fost luată pe capota unei mașini, exact când se afla pe zebră.

author avatar
Andrei Ștefan
484 afisari

5 COMENTARII

  1. am vazut la tv , o idioata mai mare nici ca am vazut , cu copil mic in brate sa treci ca o proasta fara o minima asigurare inseamna inconstienta . multi cred ca daca e zebra nimic nu li se poate intampla , sint pline cimitirile cu alde astia

  2. „Mamica” s-a aruncat pe trecere exact ca un kamikaze, cand mai avea ala cu masina 2 metri. Frane de Formula 1 sa fi avut, nu avea cum s-o evite.

  3. I-am atras atentia la o macuca din astea ca nu asa se traverseaza strada ,dar ea s-a rastit la mine spunand ca trecerea este a pietonilor !Si asa a fost pana la urma !
    Pacat de copiii acestor dobitoace!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger