AcasăNewsAccident grav pe DN2. Impact violent între un TIR și două mașini....

Accident grav pe DN2. Impact violent între un TIR și două mașini. Doi copii printre victime!

accidentAccident grav pe DN2. Impact violent între un TIR și două mașini: patru victime

Un accident grav a avut loc, joi dimineața, între un TIR și două mașini. Autoturismele s-au ciocnit pe DN 2 (E 85) în zona localității Garoafa din județul Vrancea. Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite.

Din primele informații, traficul a fost blocat pe sensul de merg Focșani-Bacău. Polițiștii au intervenit pentru a fluidiza traficul.

foto vrancea24ro

Accident grav pe DN2. Doi copii printre victime!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme și un autotren, produs pe DN 2 Focșani – Adjud, pe raza localității Garoafa, județul Vrancea, circulația se desfășoară pe un fir, prin dirijare.

Potrivit IPJ Vrancea, „astăzi, la ora 06.25, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe DN2 – E85 – Garoafa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un tir, trei persoane fiind rănite. Traficul este blocat pe sensul de mers Focșani- Bacău.”

Două fetițe în vârstă de 11, respectiv 13 ani au fost rănite în urma coliziunii. Trei victime au necesitat îngrijiri medicale, potrivit vrancea24.ro. În urmă cu numai o zi un alt accident rutier a avut loc în localitatea vrânceană Garoafa. În eveniment au fost implicate două autoturisme, două persoane fiind rănite ușor.

author avatar
Andreea Vlad
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger