AcasăNewsAccident grav pe DN 7: doi morti si sase raniti

Accident grav pe DN 7: doi morti si sase raniti

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Doua masini s-au lovit, dimineata, pe DN 7, in judetul Valcea, in urma impactului rutier doua persoane pierzandu-si viata, iar altele fiind ranite.

In ajutorul victimelor au fost chemata de urgenta Ambulanta. Din primele date de la fata locului, pe langa cei doi barbati pentru salvarea carora medicii nu au mai putut face, din pacate, nimic, alte sase persoane au fost ranite. Este vorba despre adulti, dar si despre cel putin doi copii, potrivit realitatea.net. Acestia au primit primele ingrijiri de la paramedici.

Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 07.30, pe soseaua ce leaga orasul Ramnicu Valcea de Pitesti, mai precis la intrarea in primul dintre municipiile mentionate. Potrivit Centrului Infotrafic, impactul a cauzat oprirea, pentru aproximativ o jumatate de ora, a circulatiei rutiere in zona.

Politistii au demarat o ancheta, in vederea lamuririi conditiilor in care a avut loc accidentul grav din Valcea. Se ia in calcul inclusiv ipoteza ca unul dintre soferi sa fi adormit la volan, motiv pentru care a a pierdut controlul masinii.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger