AcasăNewsAccident grav pe DN 2: patru masini s-au lovit!

Accident grav pe DN 2: patru masini s-au lovit!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Nu mai putin de patru autoturisme s-au lovit si tot atatea persoane au avut de suferit de pe urma unui accident rutier ce a avut loc joi, pe DN 2 (E 85), pe sensul catre Bacau.

Impactul celor patru autovehicule s-a produs pe DN2 Focsani-Tisita, la intrare in localitatea vranceana Garoafa, dupa cum anunta Centrul Infotrafic. La fata locului au fost chemate de urgenta echipajele de prim-ajutor, in asa fel incat medicii sa le acorde asistenta celor patru raniti. Victimele au fost transportate la spital. Conform monitorulvn.ro, printre raniti se numara si un copil.

Accidentul a avut loc dimineata, pe fondul unor conditii meteo nefavorabile, respectiv ploaie si carosabil alunecos. Ca urmare a coliziunii rutiere, circulatia masinilor in zona respectiva a fost afectata.

Politistii rutieri, care au ajuns, la randul lor, la fata locului, pentru a face o ancheta in vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului urmeaza sa anunte concluziile investigatiei.

De altfel, reprezentantii Politiei Rutiere le recomanda soferilor ca, pe timp ploios, sa conduca prudent si sa adapteze viteza la conditiile meteo nefavorabile deplasarii cu masina, dar si sa pastree suficienta distanta fata de autovehiculele care circula in fata lor, pentru a putea opri in siguranta, si a evita producerea unor accidente. La randul lor, meteorologii au anuntat inca de miercuri faptul ca, pana joi seara, la ora 21, majoritatea regiunilor tarii vor fi afectate de un val de instabilitate atmosferica.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger