AcasăNewsAccident grav pe DN 19 A. O tanara a pierit

Accident grav pe DN 19 A. O tanara a pierit

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

O soferita si-a gasit sfarsitul in conditii greu de imaginat, dupa ce masina la volanul careia se afla s-a lovit frontal de un TIR. Traumatismele suferite in urma impactului violent, care i-a transformat masina intr-un morman de fiare, i-au grabit sfarsitul, fara ca medicii ajunsi la locul coliziunii sa mai poata face ceva pentru a o salva.

Accidentul a avut loc sambata in jurul orei 11, pe DN19A Ardud – Satu Mare, din cate au anuntat reprezentantii Infotrafic. Pe langa tanara care, conform jurnaluldesatumare.ro, a murit, in urma accidentului produs pe raza localitatii Madaras a mai fost ranit si un barbat, care a primit primele ingrijiri de la medicii de la Salvare, inainte de a fi dus la spital. Este vorba despre conducatorul TIR-ului.

Din cate se pare, masina ar fi ajuns pe contrasens, unde s-ar fi izbit de autotren, ca urmare a impactului autoturismul fiind foarte grav avariat, aspectvizibil din imaginile surprinse in zona, la scurta vreme dupa impact, in timp ce TIR-ul s-a oprit in santul de la marginea suprafetei carosabile.

Urmare a accidentului, circulatia in zona a fost blocata complet mai bine de o ora, pentru ca, din jurul orei 12.30, sa fie reluata pe un singur fir, alternativ. Cauzele exacte ale producerii coliziunii violente urmeaza sa fie elucidate de catre oamenii legii ajunsi la fata locului, in urma unor masuratori si a discutiilor cu martorii.

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger