AcasăNewsACCIDENT grav pe Calea Floreasca din Capitala: doi morti si trei raniti...

ACCIDENT grav pe Calea Floreasca din Capitala: doi morti si trei raniti

ACCIDENT grav pe Calea Floreasca din Bucuresti, sambata dimineata. Doua persoane au murit si alte trei au ajuns la spital cu rani grave.

foto: bihon.ro

Un grav accident de circulatie s-a produs, sambata dimineata, pe Calea Floreasca din Capitala. Bilantul este tragic: doi morti si trei raniti. Potrivit martorilor, un taxi a fost lovit de un alt autoturism, soferul acestuia din urma urcandu-se la volan dupa ce ar fi consumat bauturi alcoolice, conform RealitateaTV.

Doua persoane aflate in taxi, soferul si o tanara, si-au pierdut viata. Alte trei persoane au ajuns la spital, cu rani grave.

Dupa accident, circulatia in zona a fost oprita cateva ore. Politia a deschis o ancheta pentru a stabili exact cauzele producerii tragediei.

534 afisari

3 COMENTARII

  1. ‘LACRIMA RUTIERA ‘ COMEMOREAZA VICTIMELE TRAGEDIILOR RUTIERE IN PIATA UNIVERSITATII PE 20 NOIEMBRIE 2011.
    Sincere codoleante familiilor indoliate. ‘LACRIMA RUTIERA’ comemoreaza anual inca din 2001 victimele genocidului rutier in care mor OAMENI, marea lor majoritate oameni nevinovati. Proiectul ’ LACRIMA RUTIERA ’ se desfasoara ca si anul trecut cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier.Vor fi comemorate cele 65.000 de vieti curmate in ‘genocidul’ rutier in perioada 1990-2010, personalitati cunoscute dar si necunoscute cum sunt cele de la Timisul de Sus, Tg. Mures, Scanteaia, Tulcea dar si ale carnagiului din Ungaria. Va asteptam cu fotografii ale celor dragi disparuti prematur.Din pacate ‘asasinii soselelor’ in Romania sunt condamnati la…libertate deoarece NU EXISTA O JUSTITIE REALA IN SOLUTIONAREA ‘CRIMELOR RUTIERE DIN CULPA’. Din totalul dosarelor penale inregistrate de Ministerul Public cu aproximatie doar 1/3 din totalul lor anual ajung in fata instantelor de judecata, iar aici mai mult de 80% de ‘asasini ai soselelor sunt condamnati la pedepse cu suspendare, adica la…libertate !?
    Din aceasta cauza ‘crima rutiera ‘ in care mor oameni nevinovati a devenit o banalitate in Romania in care OAMENII OMOARA OAMENI.Din aceasta cauza semnaland inca din 2001 pasivitatea si indiferenta statului prin institutiile sale abilitate, prima editie a proiectului ‘LACRIMA RUTIERA’ ce a avut loc la sala Arcub din Bucuresti a avut ca motto :
    ” ASASINI AI SOSELELOR DORMITI LINISTIT. JUSTITIA VA VEGHEAZA SOMNUL ”

    MOR OAMENI NEVINOVATI !
    INCONSTIENTA LA VOLAN UCIDE !
    STOP GENOCIDULUI RUTIER !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger